Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η μικρή Μελίτα φόρεσε τα παπούτσια τους

Δείτε τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε η τραγουδίστρια.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η μικρή Μελίτα φόρεσε τα παπούτσια τους

Μετά από μία ολιγοήμεrη εξόρμηση στη Σαντορίνη με το Ετεοκλής Παύλου, η τραγουδίστρια επέστρεψε στην Αθήνα και στην κορούλα της.

Η Μελίτα γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 και είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωράκια της ελληνικής showbiz. Η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους τα κατορθώματα της κόρης της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, όπως αυτό που δημοσίευσε χθες το απόγευμα.

H μικρή Μελίτα φόρεσε τα παπούτσια των γονιών της, ένα θέαμα απολαυστικό και ξεκαρδιστικό όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, και η διάσημη μαμά απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Πρώτα μάλιστα, δοκίμασε ένα ζευγάρι λευκα αθλητικά...

melita paulou papoutsia 2

...κι έπειτα ένα ζευγάρι μαύρα sneakers χωρίς κορδόνια.

melita paulou papoutsia

Το ότι η Μελίτα έβαλε τα παπούτσια των γονιών της δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά έχουν μιμητική συμπεριφορά. Βλέπουν συμπεριφορές και κινήσεις και τις επαναλαμβάνουν και παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον και περιέργεια για όσα τα περιβάλλουν.

Επίσης, όσο πλησιάζουν στην ηλικία των δύο ετών, ο λόγος τους γίνεται όλο και πιο συγκροτημένος και οι προτάσεις πιο μεγάλες (δυο έως τεσσάρων λέξεων). Το λεξιλόγιό τους εμπλουτίζεται συνεχώς και πλέον είναι σε θέση να αναγνωρίζει ονόματα προσώπων και αντικειμένων.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η καθημερινότητα με την κόρη τους

Η μικρή Μελίτα είναι ένα τρισχαριτωμένο πλάσμα, εξωστρεφές, που διαρκώς χαμογελά. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τα Instagram posts και stories που ανεβάζει η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με την κόρη τους. Η καθημερινότητα τους περιλαμβάνει βόλτες, παιχνίδια, μαγειρικές και φυσικά πολλές αγκαλιές.

Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στα social media στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved