Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της προσφέρει καφέ στον μπαμπά του - Δείτε φώτο

«Ο καφές έχει άλλη χάρη όταν στον δίνουν στο στόμα», σχολίασε η ηθοποιός.

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της προσφέρει καφέ στον μπαμπά του - Δείτε φώτο

Η Φωτεινή Αθερίδου από τότε που έγινε μαμά, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον μοναχογιό της.

Ο Θοδωρής Junior, που θα γίνει δύο ετών τον προσεχή Σεπτέμβρη, είναι ένα γλυκύτατο αγοράκι που μονοπωλεί την προσοχή των γονιών του.

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός ο ερχομός του παιδιού την ωρίμασε. «Η μητρότητα έρχεται και σε ταρακουνά πολύ. Σε ξεβολεύει. Ό,τι ήμουν ως άνθρωπος πριν, που είχε να κάνει με την ανεμελιά, έχοντας κέντρο μόνο εμένα, όλα έχουν μετακινηθεί. Είναι πολύ όμορφη και χρήσιμη η διαδικασία. Πέρα από την αγάπη και τη λατρεία μου για το παιδί, η διαδικασία αυτή που έγινε μέσα μου, με ωρίμασε», είπε χαρακτηριστικά στον Τηλεθεατή.

Στην ίδια συνέντευξη εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει κι άλλο παιδί ώστε να έχει ο γιος της έναν αδελφό. «Ονειρεύομαι ο γιος μου να έχει και έναν αδελφό. Να αγαπιούνται και να έχει ο ένας στήριγμα τον άλλον στη ζωή. Θέλω να δω πώς θα τα καταφέρω. Δεν πρέπει να αδικείς κανένα σου παιδί, Καθώς είμαι μοναχοπαίδι, θα μου άρεσε να έχω έναν αδελφό ή μια αδελφή και να είμαστε αγαπημένοι».

Η ηθοποιός αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή που στη ζωή της υπάρχει ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας. Σε πρόσφατο ποστ που έκανε, είχε γράψει:


https://www.instagram.com/p/CPLujnOps31/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι πιο μάνα και από εμένα ! Από το πρωί που ξυπνάει μέχρι το βράδυ που κοιμάται μέχρι και στον υπνο του σκέφτεται το παιδί του ! Έχει πάντα τη λύση για όλα κι είμαι η πιο τυχερή Μαμα στη γη !»

Πριν από μερικές ώρες η Φωττεινή Αθερίδου δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία με τον σύντροφο και τον γιο της στη θάλασσα. Ο Θοδωρής junior δίνει στον μπαμπά του να πιει καφέ και εκείνος το απολαμβάνει.

Δείτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και μερικές ακόμα πρόσφατες του μικρού Θοδωρή , στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved