Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μια περήφανη μαμά-Δείτε τις κόρες της να παίζουν πιάνο

Με περηφάνια η παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη να παίζουν πιάνο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μια περήφανη μαμά-Δείτε τις κόρες της να παίζουν πιάνο

Εντάξει μην περιμένετε να ακούσετε να παίζουν οι μικρές πιάνο σαν την Hideyo Harada ούτε σαν την Anna Fedorova, όμως είναι δυο μικρές εκκολαπτόμενες πιανίστες και η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεμάτη περηφάνια δημοσίευσε βίντεο από το ανοιχτό μάθημα των δύο κοριτσιών της στο Instagram.

Όπως θα δείτε τόσο η Νάγια όσο και η Μαίρη, τα πάνε μια χαρά με τα μαθήματα πιάνου και τα δαχτυλάκια τους παίζουν το "Βαλς του Φεγγαριού και των αστεριών" και το "Bugle call".

Τα οφέλη της μουσικής και η εκπαίδευση ενός οργάνου στη ζωή των παιδιών

Η παιδοψυχιατρική ομάδα του πανεπιστημίου του Vermont, διαπίστωσε ότι η μουσική εκπαίδευση μέσω ενός οργάνου όπως το πιάνο, όταν ξεκινάει από νωρίς μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά στη συγκέντρωσή τους, στον έλεγχο των συναισθημάτων τους και στη μείωση του άγχους τους.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου σε έρευνα που έκαναν πραγματοποίησαν εγκεφαλογραφήματα σε 232 παιδιά από 5 ετών και πάνω. Όπως διαπιστώθηκε, τα παιδιά που έπαιζαν πιάνο είχαν λιγότερα σημάδια άγχους και κατάθλιψης στο εγκεφαλογράφημά τους, ενώ όταν του ζητήθηκε να συγκεντρωθούν σε κάτι, ο εγκέφαλος τους αποτυπώθηκε σε μεγαλύτερη συγκέντρωση από τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έκαναν μαθήματα πιάνου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια μαμά που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά της, όμως με κάθε ευκαιρία δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες τους, δείχνοντας κάποιο από τα κατορθώματά τους, χωρίς ωστόσο να εκθέτει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανάρτησε και μερικές από τις φωτογραφίες της Νάγιας και της Μαίρης έτσι όπως τις δημοσίευσε πρόσφατα η παρουσιάστρια του Happy Day.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved