Νάντια Μπουλέ: Στιγμές χαλάρωσης στο μπαλκόνι λίγο πριν γεννήσει (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η εγκυμονούσα.

Νάντια Μπουλέ: Στιγμές χαλάρωσης στο μπαλκόνι λίγο πριν γεννήσει (pics)

Η Νάντια Μπουλέ διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφά για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Όλο αυτό το διάστημα αναρτά συχνά φωτογραφίες δείχνοντάς μας την ολοένα και πιο φουσκωμένη της κοιλίτσα και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και συμβουλές διατροφής και well being. Η ηθοποιός άλλωστε, ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, προσέχει τη διατροφή της και κάνει συστηματικά γυμναστική, συνήθειες που ακολουθεί και τώρα στην εγκυμοσύνη.

nadia mpoule egkymosyni teleutaio trimino 2

Διαβάστε επίσης: Νάντια Μπουλέ: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Ο τελευταίος μήνας είναι λίγο πιο ζόρικος για την εγκυμονούσα. Σε πρόσφατες δημοσιεύεις της έχει αναφέρει ότι νιώθει έντονη κούραση και υπνηλία και βέβαια ο καύσωνας των τελευταίων εβδομάδων σίγουρα δε βοηθάει.

Η ηθοποιός έκανε το πρώτο της μπάνιο για φέτος μερικές ημέρες πριν ή καλύτερα ,όπως χαρακτηριστικά είπε και η ίδια σε Instagram Story της, "το πρώτο για τη σεζόν, μπορεί και το τελευταίο, ποιος ξέρει!".

nadia mpoule egkymosyni teleutaio trimino 6

Χθες, πάντως η μέλλουσα μαμά βρήκε καταφύγιο στη δροσιά του σπιτιού της και πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα στο μπαλκόνι ρεμβάζοντας το ηλιοβασίλεμα. Η εγκυμονούσα απαθανάτισε το στιγμιότυπο και ανέβασε το παρακάτω Story:

nadia mpoule mpalkoni

Εγκυμοσύνη: Συμβουλές για να απολαύσετε το καλοκαίρι σας

Είτε διανύετε το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας όπως η Νάντια Μπουλέ, είτε είστε σε πιο αρχικό στάδιο, υπάρχουν τρόποι για να απολαύσετε την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής σας παρά την έντονη ζέστη και τον καύσωνα.

  • Αποφύγετε να βγαίνετε από το σπίτι μετά τις 11 το πρωί και μέχρι 4 το απόγευμα. Το διάστημα αυτό κάνει πολύ περισσότερη ζέστη και είναι καλύτερα να βρίσκεστε σε δροσερό και σκιερό μέρος.
  • Πίνετε αρκετό νερό, τουλάχιστον οκτώ με δέκα ποτήρια νερό την ημέρα, και ακόμα περισσότερα εάν στην καθημερινότητά σας συμπεριλαμβάνεται και η σωματική άσκηση.
  • Προτιμήστε τα αέρινα, βαμβακερά και ανοιχτόχρωμα ρούχα.
  • Κάντε συχνά ντουζ με χλιαρό νερό.
  • Κολυμπήστε, κάνει καλό -Το κολύμπι είναι μία ιδανική άσκηση για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Γυμνάζει το σώμα, προσφέρει χαλάρωση και ανακουφίζει από πόνους. Βέβαια καλό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας που γνωρίζει επακριβώς τη δική σας κατάσταση.
  • Προτιμήστε ελαφριά και συχνά σνακ μέσα στη μέρα σας - Τα καλοκαιρινά φρούτα είναι μία εξαιρετική επιλογή
  • Φορέστε άνετα παπούτσια
  • Μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας - Το δέρμα της εγκύου παρουσιάζει αυξημένη ευαισθησία στο έγκαυμα. Επιπλέον, οι πανάδες και η μελανά γραμμή στην κοιλιά μπορεί να γίνουν ακόμα πιο έντονες.
  • Φοράτε πάντα καπέλο - Όχι μόνο στην θάλασσα, αλλά και σε κάθε έξοδό σας από το σπίτι.

Δείτε ακόμα περισσότερες της εγκυμονούσας Νάντιας Μπουλές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved