Μικρούλα έστειλε γράμμα στον μπαμπά της στον παράδεισο

Έστειλε το γράμμα στον μπαμπά της και έλαβε μια συγκινητική απάντηση από έναν υπέροχο υπάλληλο του ταχυδρομείου.

Μικρούλα έστειλε γράμμα στον μπαμπά της στον παράδεισο

Ένας ταχυδρόμος που πρόσφατα έχασε τον πατέρα του, με τη βοήθεια του Facebook βρήκε το κορίτσι που έστειλε γράμμα στον μπαμπά της στον παράδεισο και της έστειλε την πιο γλυκιά απάντηση.

Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία.

Στο Leicester, στην Αγγλία, ένας ταχυδρόμος με το όνομα, Simon, άδειασε ένα ταχυδρομικό κουτί που βρίσκεται στο Braunstone. Μέσα, βρήκε ένα γράμμα που είχε ως παραλήπτη τον "Μπαμπά" με διεύθυνση "Παράδεισος, Σύννεφο 9."

Συγκινημένος, δημοσίευσε το γράμμα σε μια τοπική σελίδα στο Facebook ζητώντας βοήθεια να βρει την οικογένεια του μικρού κοριτσιού που έγραψε το γράμμα.

"Τον περασμένο χρόνο έχασα και εγώ ο ίδιος τον πατέρα μου και σας ενήλικας ανακάλυψα ότι είναι αρκετά δύσκολο, γι΄ αυτό μπορώ να φανταστώ τι περνά αυτό το κορίτσι!", έγραψε κάτω από την ανάρτησή τους.

Τελικά κατάφερε να βρει τη Sarah Tully, τη μητέρα της οκτάχρονης, Sianna. Ο μπαμπάς της Sianna, έχασε τη ζωή του σε ατύχημα όταν εκείνη ήταν μόλις 4 μηνών και του στέλνει γράμματα τα Χριστούγεννα, στα γενέθλιά της και την ημέρα του Πάτερα.

Η μητέρα της μικρής συγκινήθηκε από την απάντηση του ταχυδρόμου και από τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες στο διαδίκτυο, κάτω από την ανάρτησή του. Όπως η ίδια ανέφερε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, πρόκειται να εκτυπώσει την ανάρτηση και τα σχόλια των χρηστών ώστε να τα δείξει στην κόρη της όταν μεγαλώσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved