Μιλλούση - Πετρούνιας: Οι κόρες τους κάνουν βόλτα με αυτοκίνητο

Η Σοφία και η Ελένη ξετρελάθηκαν με την βόλτα τους.

Μιλλούση - Πετρούνιας: Οι κόρες τους κάνουν βόλτα με αυτοκίνητο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετρά αντίστροφα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις του, παράλληλα όμως, αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην οικογένειά του.

Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία που έχει στις δύο κόρες του, την Σοφία και την Ελένη, όπως και στη γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση.

Το ζευγάρι, που πρόσφατα βάφτισε τις κόρες του, μοιράζεται αρκετές στιγμές από τη ζωή του με τα παιδιά στα social media.Οι περισσότερες είναι από βόλτες του με τις μικρές ή από τις προπονήσεις στις οποίες αρκετές φορές τις έχει μαζί του.


https://www.instagram.com/p/CQVhcaSJuEq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είναι ιδιαίτερα τρυφερός μπαμπάς και όσο το επιτρέπει το πρόγραμμά τους προσπαθεί να έχει ενεργό ρόλο στη ζωή των παιδιών του. Όπως έχουμε δει από τις αναρτήσεις του, παίζει μαζί τους στο σπίτι, τις πηγαίνει στις κούνιες, για βόλτες και γενικά κάνει ότι μπορεί ώστε να είναι δίπλα τους.


https://www.instagram.com/p/CPbADgWJxxN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χρόνος με το παιδί

Ο ποιοτικός χρόνος μαζί με το παιδί είναι η από κοινού απασχόληση του παιδιού με δραστηριότητες που αποτελούν πηγή επικοινωνίας, χαράς και ικανοποίησης για τα παιδιά. Κάθε φορά που είμαστε μαζί με το παιδί μας το βοηθάμε στη συναισθηματική του εξέλιξη και στην ανάπτυξή του σε όλους τους τομείς, γνωστικό, κινητικό και κοινωνικό-συναισθηματικό.

Μέχρι την ηλικία των 6 το παιδί δημιουργεί όλες τις βάσεις για την ανάπτυξή του και την εξέλιξή του. Γι’ αυτό οι γονείς θα πρέπει να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες μάθησης με τα παιδιά τους. Ευκαιρίες για να προβληματιστούν, να πειραματιστούν, να επεξεργαστούν, να παρατηρήσουν, να ανακαλύψουν, να διαπιστώσουν, να κατανοήσουν, να αναθεωρήσουν, να βιώσουν.

Τις προάλλες η Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια πήγαν βόλτα με τις κόρες τους έχοντας μαζί ένα παιδικό αυτοκίνητο. Οι δύο αδελφές καθισμένες δίπλα δίπλα και με τον μπαμπά στο πλάι, σίγουρα την απόλαυσαν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ευτυχισμένοι γονείς στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved