Ρούλα Ρέβη: Εμβολιάστηκε και έκανε μια ειλικρινή ανάρτηση απευθυνόμενη σε όλους

Η Ρούλα Ρέβη έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση.

Ρούλα Ρέβη: Εμβολιάστηκε και έκανε μια ειλικρινή ανάρτηση απευθυνόμενη σε όλους

Με μια φωτογραφία της κόρης της, η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε ότι έκανε το εμβόλιο και μίλησε για όλους εκείνους τους λόγους που την έκαναν να πάρει την απόφαση αυτή.

"Εμβόλια κάνω και εγώ και τα παιδιά μου, ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να αμφισβητήσω αυτούς που έχουν μελετήσει περισσότερο από εμένα σε κανένα τομέα της ζωής ποσό μάλλον της ιατρικής! Όταν εκανα παιδιά γνώρισα το κίνημα των αρνητών των εμβολίων, δικαίωμα τους, ως ένα σημείο, σκέφτηκα οκ εμείς θα τα κάνουμε και αν ένα παιδί μας φέρει στο σχολείο μια ασθένεια για την οποία εμείς έχουμε εμβολιαστεί. Θα το περάσουμε ευκολότερα", άρχισε να λέει στην ανάρτηση που έκανε πριν μερικά 24ωρα συνεχίζοντας.

"Κάνουμε όλοι στην οικογένεια το εμβόλιο γρίπης κάθε χρόνο και φροντίζουμε να μην πηγαίνουμε σχολείο όταν είμαστε άρρωστοι. Αυτό μαθαίνουν τα παιδιά μας από εμάς στο δικό μας σπίτι τουλάχιστον! Γιατι κάποιος μπορεί να έχει θέματα σοβαρά και αυτό που θα του μεταδώσουμε να τον τσακίσει!"


https://www.instagram.com/p/CQ65LF0BVG9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν πόσταρα το εμβόλιο για να μην κουνήσω κανένα δάχτυλο σε κανέναν

"Είναι απλο! Χτες εκανα τη δεύτερη δόση ποτέ δεν πόσταρα το εμβόλιο για να μην κουνήσω κανένα δάχτυλο σε κανέναν και γιατί μερικοί ξέρω πως θα με έβριζαν όπως έκανε και μια κυρία πριν λίγο εδώ στα μηνύματα μου! Αλλά ας την αφήσω αυτή στην τύχη της. Θέλω να πω πως μετά από όλα αυτά μόλις χτες βγαίνοντας από το εμβολιαστικο κέντρο συγκινήθηκα, λεω καλε τι έπαθα τώρα, ήμουν λίγο σαν ρομπότ όλον αυτόν τον καιρό ακολουθούσα τις οδηγίες έχασα κάπως τη ζωή μου, τη γυμναστική μου, τα ταξίδια μου, τους ανθρώπους αλλά στωικά περίμενα να δω τι θα γίνει αφού πέρασα όλα τα στάδια όπως όλοι μας. Φόβος, άγνοια, πανικός μετά έγινα ούφο μετά άρχισα να είμαι αισιόδοξη και όπως κάνω πάντα εγώ στο τέλος είπα πως θα προσπαθήσω να μην φύγω από αυτό ρε παιδί μου είναι ένα τέλος που δεν θα ήθελα , γιατί μιλάμε για το τέλος κάποιων ανθρώπων στα καλά καθούμενα! Σιχαίνομαι τις θεωρίες συνωμοσίας δηλαδή δεν πιστεύω πως ξυπνάνε κάποιοι κι λένε ελα μωρε τι θα κάνουμε σήμερα κάτσε να τους εξοντώσουμε όλους γιατί είναι πολλοί αλλά δεν πίστεψα τη φάση με τη νυχτερίδα, εδώ γελάω πάντα με αυτό. Ναι πιστεύω πως έγινε κάποιο ανθρώπινο λάθος γιατί όλα ανθρώπινα είναι τα λάθη , ήταν χοντρό και τραγικό ναι, όμως τέλος πάντων υπάρχει ένα εμβόλιο , όχι ένα 4!Και οι συζητήσεις είναι περιττές! Εγω χτες ένοιωσα ελεύθερη μετά είχα πυρετό μετά πόνεσα πολύ και παρολαυτα Νοιώθω καλύτερα από ποτέ !!!και αισθάνομαι πως εκανα το καλύτερο για εμένα και πως σεβάστηκα και τους υπόλοιπους ??✌??".

Η Ρούλα Ρέβη είναι από τις μαμάδες που προσπαθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μοιράζεται στιγμές και γεγονότα από την καθημερινότητά της, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει ή να παρακινεί τους ανθρώπους που την ακολουθούν να κάνουν ό,τι κάνει και εκείνη.

Μέσα από τον λογαριασμό της πάντα μιλάει ειλικρινά για ό,τι την απασχολεί. Να σας θυμίσουμε όλες τις φορές που μίλησε για τις πρώτες μέρες της μητρότητας στο σπίτι με τα δίδυμα παιδιά της, για τα ξενύχτια, για τις φορές που ένιωσε να "πνίγεται", για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της.

Για εκείνη και τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, προτεραιότητα έχουν τα δυο τους παιδιά, η Ειρήνη Χρυσή και ο Μιχαήλ Άγγελος.

Δείτε τα παιδιά τους στη gallery που ακολουθεί μέσα από 5 φωτογραφίες που έχουμε ξεχωρίσει εμείς μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved