Χριστίνα Μπόμπα: Δέκα μέρες μαμά - Έτσι είναι η νέα της καθημερινότητα

Όλες οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες κόρες τους.

Χριστίνα Μπόμπα: Δέκα μέρες μαμά - Έτσι είναι η νέα της καθημερινότητα

Το μεσημέρι της 23ης Ιουνίου η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Τα χαρμόσυνα νέα έκανε γνωστά ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς με την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία κρατά τα νεογέννητα.

"Έφτασαν!! Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2! #tanimanidakia".

tanimanidis mpompa diduma 1

Λίγο αργότερα ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε κι ένα βίντεο με τον ίδιο να χορεύει στον διάδρομο του μαιευτηρίου. Το βίντεο έγινε viral και περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα που νιώθει μετά τη γέννηση των κοριτσιών του.


https://www.instagram.com/p/CQfyG4Tj_J8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της, ήρθε δύο ημέρες μετά. Η νέα μαμά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό από το κρεβάτι του μαιευτηρίου κι έχοντας στην αγκαλιά της τα δύο μωρά της.

tanimanidis mpompa diduma 2

"Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!"

Στις 28 Ιουνίου η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο και μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τα δύο κορίτσια τους, επέστρεψαν στο σπίτι. Όπως κάθε άλλη νέα μητέρα, έτσι και η Χριστίνα Μπόμπα, έχει πλέον να αντιμετωπίσει μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Τις πρώτες μέρες όλα είναι πρωτόγνωρα, ένα παραπάνω όταν τα μωρά είναι δύο.

Ένα στιγμιότυπο από τη νέα της καθημερινότητα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Χριστίνα Μπόμπα μερικές ημέρες πριν. Το σχόλιο στο Instagram Story της, τα περιγράφει όλα: "Ωραίες κοιμωμένες - Εξαντλημένη μαμά".

mpompa diduma spiti

Η εξάντληση είναι πράγματι ένα από όλα αυτά που βιώνει μία νέα μητέρα τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι. Στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα που τα μωρά είναι δύο, τα πράγματα είναι ίσως λίγο πιο ζόρικα.

Συμβουλές επιβίωσης για νέες μαμάδες με δίδυμα

Φτιάξτε ένα κοινό πρόγραμμα και για τα δύο μωρά

Θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς εάν από νωρίς δημιουργήσετε μία κοινή ρουτίνα και για τα δύο μωρά, ώστε να τρώνε και να κοιμούνται στο ίδιο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να εξασφαλίσετε και λίγη παραπάνω ώρα ξεκούρασης και για εσάς.

Σημειώνετε τις ώρες θηλασμού και αλλάγματος πάνας χωριστά

Τις πρώτες μέρες χάνετε την αίσθηση του χρόνου και δεν συνειδητοποιείτε πόσο γρήγορα περνάει η ώρα. Και είναι απόλυτα λογικό. Για αυτό όμως, είναι σημαντικό να σημειώνετε κάθε πότε θηλάζετε το κάθε μωρό, πόση ώρα διαρκεί ο θηλασμός και κάθε πότε αλλάζετε τις πάνες τους.

Ζητήστε βοήθεια, δεν είναι κακό

Σκεφτείτε τί βοήθεια χρειάζεστε - θέλετε κάποιον να σας βοηθάει εναλλάξ με το ένα μωρό, με το σπίτι, με τα ψώνια, και επίσης σκεφτείτε από ποιον θέλετε αυτή τη βοήθεια (σύζυγος, μαμά, φίλη κτλ). Κάντε καλό προγραμματισμό, ώστε να μην είναι τελικά "άσκοπη" η παρουσία τους και να μη νιώθετε ότι απλώς έχετε κάποιον μες στα πόδια σας που δε σας βοηθάει ουσιαστικά.

Χριστίνα Μπόμπα: Τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά

Στις 30 Ιουνίου η Χριστίνα Μπόμπα είχε γενέθλια, τα πρώτα της ως μητέρα. Όπως μαρτυρούν και τα Instagram Stories που έκανε share στο προφίλ της, δέχτηκε καταιγισμό από διαδικτυακές ευχές και η ίδια μέσα από την ανάρτησή της, δήλωσε ότι φέτος είχε τα καλύτερα δώρα, εννοώντας προφανώς τις δύο κορούλες της.


https://www.instagram.com/p/CQwX4x8FGoY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο της ευχήθηκε και ο Σάκης Tανιμανίδης, στο οποίο την απαθανάτισε με το ένα από τα δίδυμα στην αγκαλιά της.


https://www.instagram.com/p/CQv_GXAjpMD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για το ζευγάρι το όνειρο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, έγινε πραγματικότητα. Και οι δύο νέοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι πιο αγαπημένοι απο ποτέ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved