Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του Αντώνη Βαρδή Jr (pics)

Βαφτίστηκε ο μικρός Αντώνης Βαρδής και οι νονοί του δεν είναι άλλοι από τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του Αντώνη Βαρδή Jr (pics)

Όλα ήταν υπέροχα στην βάφτιση του μικρού Αντώνη και και οι φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά και το πάρτι που στήθηκε μετά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Πολλά Μέσα αναπαράγουν φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram όχι μόνο οι γονείς του, Γιάννης Βαρδής και Νατάσα Σκαφίδα αλλά και οι διάσημοι νονοί του Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο Αντώνης Βαρδής Jr βαφτίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (27/6) στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι, παρουσία μόλις 100 ατόμων και πήρε το όνομα του αξέχαστου παππού του, Αντώνη Βαρδή.

Τα πάντα ήταν υπέροχα και ο μικρός -όπως καταλάβαμε και από τις φωτογραφίες- ήταν ενθουσιασμένος που τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από τον ίδιο.

Η νονά Υβόννη Μπόσνιακ πριν μερικές ώρες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από την ημέρα εκείνη. Στην πρώτη η ίδια κρατά αγκαλιά το βαφτιστήρι της μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και στην άλλη ο μικρός Αντώνης ποζάρει ανέμελα φορώντας τα βαφτιστικά του ρούχα. Μια αδημοσίευτη φωτογραφία όμως δημοσίευσε και ο Γιάννης Βαρδής. Στη φωτογραφία φαίνεται ο πολύ καλός του φίλος και νονός του γιου του, μαζί με τον μικρό στην αγκαλιά του.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved