Γιώργος Λιάγκας:Στο τιμόνι του σκάφους ο γιος του-Ένας εκκολαπτόμενος καπετάνιος

Η σχέση που έχουν μπαμπάς και γιοι είναι υπέροχη.

Γιώργος Λιάγκας:Στο τιμόνι του σκάφους ο γιος του-Ένας εκκολαπτόμενος καπετάνιος

Στην Ύδρα βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του πριν μερικές μέρες και δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί τους, δείχνοντας πόσο καλά περνούν μπαμπάς και γιοι.

Μαζί παρακολούθησαν τα Μιαούλεια 2021. Την μεγάλη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ύδρα και που φέτος γιόρτασαν με έναν επετειακό εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Τι είναι τα Μιαούλεια

Τα Μιαούλεια είναι ένα φεστιβάλ που διεξάγεται κάθε χρόνο στο τέλος του Ιουνίου στην Ύδρα και οι εορτασμοί διαρκούν δύο εβδομάδες.

Είναι αφιερωμένο στην ναυτική πολεμική δράση του Ανδρέα Μιαούλη και των άλλων Υδραίων Ναυμάχων, κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων (1821-1827). Ο Ανδρέας Βώκος Μιαούλης ήταν ο ηγέτης των Ναυμάχων της Ύδρας τους οποίους καθοδήγησε προκειμένου να πυρπολήσουν μία από τις τουρκικές φρεγάτες.

Το φεστιβάλ αποτελείται από μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που διαρκούν δύο εβδομάδες και περιλαμβάνουν ποικίλες δραστηριότητες και γεγονότα καλλιτεχνικά, εκθέσεις, συναυλίες και άλλες. Κέντρο των εκδηλώσεων είναι η αναπαράσταση μικρού τμήματος της ναυμαχίας και κυρίως της στιγμής που πυρπολείται μια μεγάλη φρεγάτα που ολοκληρώνεται με την καύση στην είσοδο του λιμανιού, ενός μικρού ομοιώματος της τουρκικής φρεγάτας.


https://www.instagram.com/p/CQmKMZaALnJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος Λιάγκας επισκέπτεται τακτικά την Ύδρα και δεν γινόταν να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή που εντυπωσιάζει αρκετά τα μικρά παιδιά. Σίγουρα και οι γιοι του θα εντυπωσιάστηκαν για ακόμη μια φορά και γέμισαν με πολλές αναμνήσεις.

Τώρα που καλοκαίριασε ο Γιώργος Λιάγκας και οι γιοι του θα αρχίσουν τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις με το σκάφος. Όλοι γνωρίζουν μέσα από τις αναρτήσεις του δημοσιογράφου ότι είναι λάτρης του υγρού στοιχείου και φυσικά των εκδρομών σε κοντινά νησιά.

Την ίδια αγάπη έχει περάσει και στους γιους του που όχι μόνο λατρεύουν το κολύμπι και τη θάλασσα αλλά και τις βόλτες με το σκάφος. Μάλιστα ο ένας γιος του, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ο ίδιος ο δημοσιογράφος βρίσκεται στο τιμόνι του σκάφους.

Ο καπετάνιος έχει σοβαρό ύφος, έχει καρφωμένο το βλέμμα στην διαδρομή και δεν του αποσπά τίποτε την προσοχή, ούτε ο μπαμπάς που καμαρώνει δίπλα του απαθανατίζοντας τη στιγμή.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί, μπαμπάς και γιοι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved