Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια με την κόρη του στην πισίνα (pics)

Τη φωτογραφία ανήρτησε η Βασιλική Μιλλούση.

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια με την κόρη του στην πισίνα (pics)

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει περάσει από τότε που ο Λευτέρης Πετρούνιας, για ακόμη φορά μας έκανε περήφανους, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελο ενόργανης γυμναστικής στην Ντόχα και παίρνοντας έτσι, την πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Όλη η Ελλάδα πανηγύρισε, όπως φυσικά και η Βασιλική Μιλλούση. Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από όλους την προσπάθεια και τους κόπους του πρωταθλητή για να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και συγκινημένη έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

"Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο....λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες!

Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε"

petrounias millousi pisina 1

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της οικογένειάς του. Άλλωστε είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο πρωταθλητής στις κόρες του και αυτό φάνηκε και από την παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση με τον σύζυγό της και τη μικρή Σοφία.

petrounias kori

Μετά την Ντόχα, ο διάσημος μπαμπάς απολαμβάνει μερικές ημέρες ξεκούρασης με τους δικούς του ανθρώπους. Μπαμπάς και κόρη παίζουν στην πισίνα και η πρωταθλήτρια της ενόργανης απαθανάτισε το παραπάνω στιγμιότυπο.

Πότε μπορεί να μπει το μωρό στην πισίνα και τι να προσέξετε;

Σύμφωνα με την συνεργάτη του Mothersblog.gr και παιδίατρο, Μαριαλένα Κυριακάκου, ένα μωρό μπορεί να μπει στην πισίνα ή την θάλασσα, όταν πια μπορεί να στηρίξει μόνο του το κεφαλάκι του, δηλαδή μετά την ηλικία των έξι μηνών. Ακόμα και τότε, το βρέφος μπορεί να απολαύσει το δροσερό νερό μόνο στην αγκαλιά των γονιών του και όχι για περισσότερο από δέκα λεπτά.

Επίσης, το νερό δεν πρέπει να είναι πολύ κρύο και σύμφωνα με την παιδίατρο, πολύ σημαντικό είναι καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης του μωρού στον ήλιο, να φοράει αντηλιακό με υψηλό δίκτυ προστασίας.

Λευτέρης Πετρούνιας - Ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τις κόρες του. Όπως έχουμε δει από τις αναρτήσεις του, τις παίρνει μαζί του στις προπονήσεις, τις πηγαίνει στις κούνιες, παίζουν στο σπίτι και όχι μόνο.

petrounias millousi pisina 5

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα του Λευτέρη Πετρούνια με τις κόρες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved