Σταματίνα Τσιμτσιλή:Όταν η μαμά θέλει να βγάλει φώτο & ο γιος δεν την αφήνει

Photobombing από τον μικρό Γιαννάκη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή:Όταν η μαμά θέλει να βγάλει φώτο & ο γιος δεν την αφήνει

Θέλει η μαμά να βγάλει μια φωτογραφία να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ο γιος της δεν την αφήνει. Αυτό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή που όταν φόρεσε το μαγιό της, το καπέλο της και πήρε την βεντάλια στο χέρι, λίγο πριν το κλικ του φωτογράφου, ο γιος της εισέβαλε στη φωτογραφία κάνοντας photobombing.

"Όταν προσπαθείς για μια ωραία φωτό κι έρχεται ένας εισβολέας ....???", σχολίασε όλο χιούμορ η παρουσιάστρια του Happy Day, δείχνοντας μας και τις δύο φωτογραφίες και αυτή που προόριζε για ανάρτηση και εκείνη που ο μικρός της γιος εισέβαλε φορώντας το κίτρινο μαγιό του.

stam tsimtsili photobombing apo paidia 8

Το photobombing των παιδιών στις φωτογραφίες των μαμάδων

Τα παιδιά πάντα βρίσκονται κοντά στην μανούλα. Όταν πηγαίνει στην τουαλέτα, όταν θέλει να πλύνει τα πιάτα, όταν θέλει να κλείσει τα μάτια της για 5 λεπτά στον καναπέ. Λες και ξέρουν πότε μια μαμά θέλει να μείνει για λίγο μόνη της και τότε θυμούνται να της ζητήσουν τα πάντα ή τότε θυμούνται να την ενοχλήσουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις selfies. Και μην μας πείτε ότι όσες φορές έχετε προσπαθήσει να βγάλετε μια φωτογραφία της προκοπής για να την ανεβάσετε στον λογαριασμό σας δεν έχουν εισβάλει και τα δικά σας παιδιά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, γιατί θα ψεύδεστε.

Τα παιδιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή πάντως έχουν κάνει αρκετές φορές photobombing στις φωτογραφίες της παρουσιάστριας και εκείνη φυσικά δεν διστάζει να τις δημοσιεύσει έτσι όπως είναι.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved