Μαρία Ηλιάκη: Φωτογραφίζει τον σύντροφο και την κόρη τους (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε η παρουσιάστρια στα social media.

Μαρία Ηλιάκη: Φωτογραφίζει τον σύντροφο και την κόρη τους (pics)

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 31 Μαΐου και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με το μωρό της.

Η νέα μαμά είναι πολύ ενεργή στα social media και αν και μένει πλέον μόνιμα στην Ζυρίχη, συνομιλεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στην Ελλάδα και ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο για να περιγράψει τη νέα της καθημερινότητα.

iliaki

Οι φωτογραφίες με την μπέμπα της είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Η παρουσιάστρια αποφεύγει να δείξει τα χαρακτηριστικά του μωρού της, μία φράση της όμως σε εκείνα τα πρώτα Instagram Stories που είχε ανεβάσει από το μαιευτήριο τα είπε όλα "δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παιδί έχω κάνει!".

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση με το μωρό της, ήταν αυτή στις 26 Ιουνίου με αφορμή τα γενέθλιά της. Η Μαρία Ηλιάκη, ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης και η μπέμπα τους ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και η ροζ τούρτα.

maria iliaki 3

Λίγες ημέρες πριν, η νέα μαμά είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ακόμα φωτογραφία της κόρης της, την οποία φωτογράφισε με τον σύντροφό της. Η Μαρία Ηλιάκη, ο Στέλιος Μανουσάκης και ο μωρό τους βγήκαν για να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα και η νέα μαμά απαθανάτισε το παρακάτω στιγμιότυπο.

maria iliaki suntrofos kori

Βόλτα με το μωρό: Τι πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, το μωρό απολαμβάνει να παρατηρεί έναν νέο κόσμο. Εναν κόσμο γεμάτο ερεθίσματα και μυρωδιές, εικόνες και περίεργους ήχους. Για τα βρέφη μικρότερης ηλικίας, όπως η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη, η βόλτα τα ηρεμεί, τα χαλαρώνει και τα βοηθάει να κοιμηθούν πιο εύκολα.

Για να την απολαύσετε βέβαβαια και εσείς αλλά και ίδιο το μωράκι σας είναι σημαντικό να έχετε προνοήσει και να έχετε μαζί σας ό,τι μπορεί να χρειαστείτε όπως:

  • Πάνες - Θα χρειαστείτε μία πάνα για κάθε δύο ώρες που είστε έξω
  • Υγρά μαντηλάκια
  • Κρέμα / αλοιφή για βρέφη
  • Επιφάνεια για αλλαγές - Πότε δεν ξέρετε πότε θα σας χρειαστεί.
  • Μικρές σακούλες - Χρησιμοποιήστε τις για λερωμένες πάνες και ρούχα.
  • Πιπίλες - Εάν τις χρησιμοποιείτε, φυλάξτε τις σε μια καθαρή τσάντα
  • Απολυμαντικό χεριών
  • Αλλαξιές ρούχων - Ρίξτε μέσα στη τσάντα ένα ζευγάρι επιπλέον
  • Καπέλο και αντιηλιακό - Προστατέψτε τα μωρά με ένα καπέλο για σκιά και αντηλιακό για τα μωρά που είναι μεγαλύτερα των έξι μηνών.
  • Κουβέρτα - Όποια και αν είναι η εποχή, είναι πάντα καλό να έχετε μαζί μας μια κουβέρτα για τα απροειδοποίητα αεράκια.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Μαρία Ηλιάκη με την ενός μήνα μπέμπα της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved