Βίκυ Βολιώτη: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της - Δείτε πόσο μεγάλωσε

Η γνωστή ηθοποιός πήγε στην Επίδαυρο με την κόρη της και δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram.

Βίκυ Βολιώτη: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της - Δείτε πόσο μεγάλωσε

Στην Επίδαυρο βρέθηκαν η Βίκυ Βολιώτη και η κόρη της το Σαββατοκύριακο και η ηθοποιός, μετά από καιρό, για να παρακολουθήσουν μαζί τους Ιππείς του Αριστοφάνη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία της μικρής Άννας.

Η Άννα φορά ένα γαλάζιο καλοκαιρινό φόρεμα και ποζάρει δίπλα στην χαρούμενη και χαμογελαστή μαμά της λίγο πριν αρχίσει η παράσταση. Κάποιος από τους φίλους τους, τις απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό και η διάσημη μαμά έσπευσε να δημοσιεύσει την σπάνια αυτή φωτογραφία.

"Με την ωραιότερη παρέα στο ωραιότερο θέατρο του κόσμου! #daughter #mum #together #love #happy # theater #epidavros #performance"

kori vikis volioti 2

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν τη Άννα πέντε χρόνια πριν. Το κοριτσάκι είναι από την Αιθοπία και τότε ήταν μόλις 8 μηνών.

Λίγους μήνες αργότερα, η Άννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα, με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και οι φορές που έχει ανεβάσει φωτογραφίες της κορούλας της στο Instagram, είναι ελάχιστες.

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved