Ελένη Χατζίδου: Μία μικρή Ραπουνζέλ η κόρη της - Δείτε φώτο

Η μικρή Μελίτα φόρεσε περούκα και η Ελένη Χατζίδου απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Ελένη Χατζίδου: Μία μικρή Ραπουνζέλ η κόρη της - Δείτε φώτο

H Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και αρκετά συχνά ανεβάζει απολαυστικές φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της.

Το κοριτσάκι έγινε ενός έτους τον περασμένο Σεπτέμβρη και είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωρά της ελληνικής showbiz. Έχει καστανά μπουκλωτά μαλλιά, καστανά μάτια κι ένα πολύ γλυκό χαμόγελο.


https://www.instagram.com/p/COk3bgAgOuN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους τα καμώματά της κι ένα από τα τελευταία είναι όταν η Μελίτα έβαλε μία μακριά περούκα. Η Ελένη Χατζίδου απαθανάτισε το στιγμιότυπο και ιδού το αποτέλεσμα. Μα δεν είναι απίθανη;

eleni hatzidou kori

Η ανάπτυξη των παιδιών σε αυτήν την ηλικία

Όσο το παιδί πλησιάζει στην ηλικία των δύο ετών, ο λόγος του θα γίνεται όλο και πιο συγκροτημένος και οι προτάσεις πιο μεγάλες (δυο έως τεσσάρων λέξεων). Το λεξιλόγιό του εμπλουτίζεται συνεχώς και πλέον είναι σε θέση να αναγνωρίζει ονόματα προσώπων και αντικειμένων.

Όσον αφορά το περιβάλλον γύρω του, σε αυτήν την ηλικία το παιδί παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και περιέργεια για όλα όσα το περιβάλλουν. Επιπλέον, εμπλουτίζει το παιχνίδι του και απολαμβάνει ιδιαίτερα το διάβασμα παραμυθιών.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Μελίτας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved