Φαίη Σκορδά: Δείτε τι παίζει με τον μικρό της γιο στο σπίτι

Ένα βίντεο εν ώρα παιχνιδιού με τον μικρό της γιο δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Φαίη Σκορδά: Δείτε τι παίζει με τον μικρό της γιο στο σπίτι

Το τελευταία διάστημα η Φαίη Σκορά μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους γιους της, κυρίως μέσα από τα Instagram Stories της. Για την παρουσιάστρια, ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι πρώτη της προτεραιότητα, και μετά το τέλος της εκπομπής της και των λοιπών επαγγελματικών υποχρεώσεών της, περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Όπως κάθε άλλη μαμά, έτσι και η Φαίη Σκορδά, τα βοηθά στο διάβασμα, βλέπουν μαζί ταινίες...

faih skorda kathimerinothtia 4

...και φυσικά παίζουν παρέα. Ο Δημήτρης μάλιστα φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αυτοκινητάκια, τους σουπερ ήρωες και τις μεταμφιέσεις.

skorda gios ironman

Μερικές ημέρες πριν, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα ακόμα Instagram Story εν ώρα παιχνιδιού με τον μικρό της γιο. Αυτή τη φορά μαμά και γιος έπαιζαν με αεροπλάνα, ελικόπτερα και αυτοκινητάκια και ο Δημήτρης μάλιστα, μοίρασε τα παιχνίδια του σε δύο ομάδες, μία δική του και μία της μαμάς του, για να κάνουν αγώνες. Τι είπαν μαμά και γιος; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.



Τα οφέλη του παιχνιδιού στην ανάπτυξη των παιδιών

Το παιχνίδι είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα των παιδιών από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία. Παίζοντας, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, καλλιεργούν τη φαντασία τους, κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν να μοιράζονται και να αλληλεπιδρούν.

Επίσης, σύμφωνα με τους ψυχολόγους το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στο παιδί να εκφράσει συναισθήματα παρόμοια με αυτά που βιώνει στο σπίτι, να ενισχύσει τη συγκέντρωσή του, αλλά και να χαλαρώσει και να μειώσει το άγχος που μπορεί να νιώθει.

Μεγαλώνοντας, οι προτιμήσεις των παιδιών αλλάζουν. Στα παιδιά επτά ετών όπως είναι ο γιος της Φαίης Σκορδά, προτιμούν παιχνίδια με υπερήρωες και γενικά φιγούρες, αυτοκίνητα, αεροπλάνα και με αυτά δημιουργούν τι δικές τους φανταστικές ιστορίες.

Τα αγαπημένα παιχνίδια του Δημήτρη Λιάγκα

Στους υπερήωρες τα αυτοκινητάκια, τα lego και γενικά τις φιγούρες φαίνεται να έχει αδυναμία και ο μικρός γιος της παρουσιάστριας εάν κρίνουμε από τα Instagram Stories που ανεβάζει η Φαίη Σκορφδά.

Δείτε τα αγαπημένα παιχνίδια του γιου της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved