Φαίη Σκορδά: Ο γιος της πήρε ζώνη στο Taekwondo - Δείτε την ανάρτησή της

«Την πήραμε», έγραψε γεμάτη ενθουσιασμό η γνωστή παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της πήρε ζώνη στο Taekwondo - Δείτε την ανάρτησή της

Η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σημαντικό γεγονός τόσο για την ίδια όσο και για τον γιο της, Δημήτρη.

Ο μικρός, εκτός από την κολύμβηση με την οποία ασχολείται όπως και ο αδελφός του Γιάννης, είχε ξεκινήσει ακόμα μια δραστηριότητα, το Taekwondo. Η μαμά του είχε ανεβάσει φωτογραφία τον περασμένο Σεπτέμβρη με τον Δημήτρη να φορά τη στολή του, έτοιμος για το μάθημα.

skorda paidia

Λόγω κορονοϊού, οι προπονήσεις σταμάτησαν για μήνες και ξεκίνησαν εκ νέου μόλις δόθηκε το πράσινο φως.

Και μπορεί το διάστημα να ήταν μικρό, όμως ήταν αρκετό για να πάρουν οι μικροί αθλητές τις ζώνες τους. Όπως και ο Δημήτρης.

Η περήφανη μαμά Φαίη ανάρτησε φωτογραφία του γιου της να φορά τη νέα του ζώνη, κρατώντας την λευκή στο χέρι.

Τι προσφέρει το Taekwondo στα παιδιά

Όπως ανέφερε στο παρελθόν στο Mothersblog.gr o Νίκος Ιωαννίδης, Εκπαιδευτής Πολεμικών τεχνών - Μαχητικών αθλημάτων, οι πολεμικές τέχνες είναι ατομικό σπορ /μονάδας το οποίο όμως απαιτεί ομαδική εξάσκηση. Το παιδί μαθαίνει να εξελίσσεται ατομικά μέσα από ομαδική δουλειά.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης συνεργάζεται με διαφορετικούς παρτενέρ και εκπαιδεύει τον χαρακτήρα του στον σωστό ανταγωνισμό, στην κοινωνικότητα, στο πάθος και στη διάθεση της εξέλιξης. Όλα αυτά διαμορφώνουν έναν χαρακτήρα δυνατό και με αυτοπεποίθηση στις ικανότητες του γενικά και ειδικά.

"Οι πολεμικές τέχνες δεν έχουν όρια . Είσαι πάντα σε εξέλιξη. Διαρκώς ανακαλύπτεις καινούργιους τρόπους, μεθόδους, τεχνικές και πολλές φορές σου δίνει χώρο να προσθέσεις δικά σου στοιχεία και ικανότητες. Είναι μια ενασχόληση /χόμπι που μπορεί να συνοδεύει ένα παιδί σε όλη του τη ζωή", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ιωαννίδης.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά στο Instagram στη gallery που ακολουθεί, μαζί με μερικές ακόμα με τα σπορ που αγαπούν οι γιοι της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved