Michelle Pfeiffer: H selfie με την 28χρονη κόρη της

Από τις ελάχιστες φορές που έχει μοιραστεί στα social media φωτογραφία με την κόρη της.

Michelle Pfeiffer: H selfie με την 28χρονη κόρη της

Η Michelle Pfeiffer πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που είναι μαζί με την κόρη ης, Claudia Rose.

Μαμά και κόρη χαμογελούν στο φακό ενώ η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Έξω στην πόλη με το κορίτσι μου…».


https://www.instagram.com/p/CQR1E91px1X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Michelle Pfeiffer υιοθέτησε την Claudia το 1993, την ίδια χρονιά που παντρεύτηκε τον σύζυγό της, David E. Kelley, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον John (γεννήθηκε το 1994).

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια επιδίωκε να μένουν τα παιδιά του στο παρασκήνιο θέλοντας να έχουν μια φυσιολογική ζωή. Ωστόσο, τα δύο αδέλφια έχουν συνοδέψει τους γονείς τους σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις όπως το 2007 για να γιορτάσουν το αστέρι της μαμάς της στο Hollywood Walk of Fame ή το 2010, στην απονομή των ‘Οσκαρ.

Πώς άλλαξαν τα παιδιά τη ζωή της


https://www.instagram.com/p/CIoSucmpVld/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Pfeiffer σε συνέντευξη της Good Housekeeping είχε μιλήσει για τα παιδιά της και τον τρόπο που άλλαξαν τις προτεραιότητές της.

«Ένα πράγμα που είναι υπέροχο όταν αποκτάς παιδιά, ειδικά στην περίπτωσή μου, είναι ότι σε αναγκάζουν να ξεπεράσεις τον ναρκισσισμό σου. Θέλω να πω, κάνω μια δουλειά όπου το προϊόν μου είμαι εγώ. Έτσι ήταν ωραίο να έχω κάτι, κάποιον και να εστιάσω την προσοχή μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες με τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved