Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της διαβάζει σε μια δανειστική βιβλιοθήκη στην παραλία

Πρόκειται για μια υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία.

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της διαβάζει σε μια δανειστική βιβλιοθήκη στην παραλία

Η Σίσσυ Φειδά το τελευταίο διάστημα αναρτά συνεχώς φωτογραφίες της κόρης της, οι οποίες είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Η Διώνη, που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της σβήνοντας πέντε κεράκια στην τούρτα της, είναι η μεγάλη αδυναμία της μητέρας της. Κάθε νέα ανάρτηση συνοδεύεται από λόγια αγάπης και τρυφερότητας.

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…
Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωη… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγαπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμενη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife»., είχε γράψει χαρακτηριστικά την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της.

Η γνωστή interior designer παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της πάντα βρίσκει χρόνο για την Διώνη και φυσικά απαθανατίζει κάθε τους στιγμή.

Τις προάλλες που είχαν πάει για μπάνιο τη φωτογράφισε μπροστά από μια δανειστική βιβλιοθήκη στην παραλία.

feida kori

Σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και σε ελληνικά νησιά λειτουργούν δανειστικές βιβλιοθήκες στην παραλία. Μάλιστα στην Κίμωλο, παλιές βάρκες έχουν μετατραπεί σε βιβλιοθήκες οι οποίες έχουν στηθεί σε παραλίες του νησιού. Εκεί μπορεί ο επισκέπτης να δανειστεί ένα βιβλίο ή να αφήσει το δικό του που έχει ήδη διαβάσει.

Δεν είναι υπέροχη ιδέα;

Η Σίσσυ Φειδά όπως είπαμε , έχει δημοσιεύσει το τελευταίο διάστημα υπέροχες φωτογραφίες της κόρης της , τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved