Νίκος Κουρκούλης: Σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη του

Ο γνωστός τραγουδιστής σε μια τρυφερή στιγμή με τα παιδιά του.

Νίκος Κουρκούλης: Σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη του

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι μαζί σχεδόν 17 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2004 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Παντρεύτηκαν το 2009 και μερικά χρόνια αργότερα απέκτησαν τα παιδιά τους, τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

Οι δύο τραγουδιστές αποφεύγουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα social media και μόνο σε ειδικές περιστάσεις δημοσιεύουν οικογενειακές τους φωτογραφίες.

Συνήθως η Κέλλυ Κελεκίδου είναι αυτή που κάνει πιο συχνά αναρτήσεις των παιδιών της. Τις προάλλες λοιπόν δημοσίευσε μια ξεχωριστή φωτογραφία με τον Νίκο Κουρκούλη. Ήταν από τις σπάνιες φορές που είδαμε τον γνωστό τραγουδιστή με τον γιο και την κόρη του.

kourkoulis

Υπενθυμίζουμε ότι η Κέλλυ Κελεκίδου γέννησε την κόρη της στην Αυστραλία. Μετά από παραμονή περίπου τεσσάρων ετών επέστρεψε με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη στην Ελλάδα όπου παραμένουν μέχρι σήμερα. Οπως έχει πει, τα παιδιά της είναι όλος της ο κόσμος και όσες δυσκολίες κι αν αντιμετώπισε κατάφερε να τα ξεπεράσει μαζί τους.

Ο ρόλος του πατέρα στη ζωή του παιδιού

Οι μπαμπάδες σήμερα όλο και περισσότερο συμμετέχουν ενεργά στην ανατροφή των παιδιών τους: παίζουν μαζί τους, τα αγκαλιάζουν, είναι τρυφεροί, τα φροντίζουν και τα απολαμβάνουν όλες τις ώρες που μπορούν .

Ο γιος διδάσκεται πώς να γίνει πατέρας από τον ίδιο του τον πατέρα.Γνωρίζει τις σχέσεις του πατέρα του με τα άλλα αδέρφια του και παρακολουθεί προσεκτικά τον τρόπο που αντιδρά ο πατέρας απέναντι στον ίδιο.

Το κορίτσι μαθαίνει πώς είναι ο άνδρας και πώς συμπεριφέρεται ο πατέρας. Παράλληλα, οι σχέσεις του πατέρα με την μητέρα προσφέρουν στα παιδιά την ευκαιρία να παρατηρούν όλες τις πλευρές της συμπεριφοράς τους σαν συζύγων.

Ειδικά για το αγόρι ο πατέρας αποτελεί το πρότυπο που σαν μικρός το μιμείται και σαν μεγάλος θέλει να ταυτιστεί μαζί του.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες των παιδιών του γνωστού ζευγαριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved