Αντώνης Ρέμος: Η υπέροχη φωτογραφία με την κόρη του, Ελένη

Την ανάρτηση έκανε η μαμά, Υβόννη Μπόσνιακ.

Αντώνης Ρέμος:  Η υπέροχη φωτογραφία με την κόρη του, Ελένη

Ο Αντώνης Ρέμος σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της μοναχοκόρης του. Την ίδια τακτική ακολουθούσε μέχρι πρότινος και η Υβόννη Μπόσνιακ . Όμως το τελευταίο διάστημα, και με διάφορες αφορμές, μοιράζεται με τους followers της πιο συχνά φωτογραφίες της 6χρονης Ελένης.

Όπως για παράδειγμα αυτή που ποζάρει μαζί της φορώντας το ίδιο μαγιό.


https://www.instagram.com/p/CPyE3wWDpGw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις προάλλες η γνωστή σχεδιάστρια έκανε ακόμα μια ανάρτηση. Αυτή τη φορά επέλεξε μια υπέροχη φωτογραφία του τραγουδιστή με την κόρη του να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι.

remos

Η μικρή Ελένη

Η Ελένη, είναι η πρωταγωνίστρια της ζωής του γνωστού ζευγαριού, και όσο μπορεί την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η μικρή λατρεύει την ιππασία, όπως και η μητέρα της και συχνά πηγαίνουν σε ιππικό όμιλο για να απολαύσουν την βόλτα τους με τα αγαπημένα τους άλογα.

antonis remos kori eleni 1

Όσο για τον Αντώνη Ρέμο, λιώνει για την κόρη του. Στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello: «Το παιδί άλλαξε τη ζωή μου. Εντελώς. Η Ελένη είναι προτεραιότητα μας στα πάντα (...). Ασχολούμαστε πολύ με την Ελένη, μας έχει σούζα. Τώρα καταλαβαίνω πώς είναι να έχεις ένα παιδί, τα πάντα τα κάνεις για εκείνο, είναι το νούμερο ένα στη ζωή σου. Θέλω να πιστεύω πως είμαι καλός πατέρας. Ασχολούμαι πολύ με την κόρη μου, με έχει δέσμιο, η Ελένη με έχει φυλακίσει με την αγάπη της».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές ακόμα φωτογραφίες της μικρής Ελένης Πασχαλίδη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved