Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φωτογραφίζεται με τους γιους της στα Κουφονήσια

Είναι πανύψηλοι.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φωτογραφίζεται με τους γιους της στα Κουφονήσια

Στα όμορφα Κουφονήσια βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Μαζί της εκτός από τις φίλες της Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Θεοχάρη είναι και οι γιοι της, Διονύσης και Φίλιππος.


https://www.instagram.com/p/CQYkJnKg9vZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή ηθοποιός, παρότι είναι ενεργή στα social media , το τελευταίο διάστημα αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις μαζί τους.

Όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Λοιπόν είναι πολύ συνεργάσιμα κι ώριμα παιδιά και έχουν μια καλή σχέση και επικοινωνία μεταξύ τους.

« Κουβεντιάζουμε, τα λένε, τους αφήνω να μου τα πουν όταν θέλουν, γιατί αν πάω να τους ρωτήσω εγώ κάτι, δεν θα μου πουν τίποτα. Έρχεται η στιγμή που έρχονται μόνοι τους όταν θέλουν και θα μου πουν. Δεν έχω τη διάθεση να τα ξέρω όλα, ούτε είμαι η μαμά που θα ψάξω για να μάθω, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, την προσωπική τους ζωή. Ελπίζω να έχουν τις βάσεις που χρειάζονται, θέλω να είναι άντρες με "Α" κεφαλαίο, να μην είναι μωρά, να είναι κύριοι. Δεν γίνεται να μου τα πουν όλα, κι εγώ στους γονείς μου δεν τα έλεγα όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τα Κουφονήσια όπου βρίσκεται ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με τα αγόρια της . Όπως βλέπετε την έχουν περάσει στο ύψος, είναι πανύψηλα.

papadimitriou gioi

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που η ηθοποιός με τους γιους της πηγαίνει διακοπές με την φίλη της Μαρία Σολωμού. Και πέρυσι ήταν μαζί με τους γιους τους ανεβάζοντας μια σπάνια φωτογραφία με όλη την ...αντροπαρέα σχολιάζοντας με χιούμορ: «Καταφέραμε να τους βγάλουμε μια φωτογραφία».

Δείτε την όπως και άλλες παλιότερες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved