Νάντια Μπουλέ: Η χιουμοριστική ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Όσες είστε μέλλουσες μανούλες και διανύετε κι εσείς τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης σας, σίγουρα θα ταυτιστείτε!

Νάντια Μπουλέ: Η χιουμοριστική ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Νάντια Μπουλέ μετρά αντίστροφα για τη γέννηση της κόρης της. Μπήκε στον ένατο μήνα και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα τελείωσε και το παιδικό δωμάτιο, στο οποίο κυριαρχούν το λευκό και άλλα παλ χρώματα, ενώ η κούνια του μωρού είναι τύπου Montessory.

Η εγκυμονούσα είχε μία πολύ καλή εγκυμοσύνη που της επέτρεψε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της σειράς "Αγγελική" στην οποία και πρωταγωνιστεί. Από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τον περασμένο Μάρτη μέχρι και σήμερα, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, φωτογραφίες με την ολοένα και πιο φουσκωμένη της κοιλίτσα, αλλά και συμβουλές προς άλλες εγκυμονούσες για τη διατροφή και την άσκηση την περίοδο της εγκυμοσύνης.

nadia mpoule egkymosyni 6

Τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, την ταλαιπωρεί μία έντονη κούραση και υπνηλία, κάτι που συνηθίζεται σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης. Μάλιστα σε συνδυασμό, με τη ζέστη του καλοκαιριού, πόσο μάλλον την πολλή έντονη ζέστη όπως αυτή που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ζόρικα.

Αυτό ακριβώς περιγράφει και με την τελευταία της ανάρτηση. Η Νάντια Μπουλέ ανέβασε χθες μία selfie από το αυτοκίνητο και σχολιάζοντας το εξής:

"Σε αυτό το κάδρο βλέπουμε το υποκείμενο με ένα ξεκάθαρο βλέμμα μόνιμης νύστας, συνδυασμένο με ήπια θερμοπληξία, λόγω της ζέστης των ημερών. Η μπροστινή κλίση δεν οφείλεται σε πόζα, αλλά στην προσπάθεια να πάρει αγκαλιά το air condition.
Πρώτος καύσωνας της σεζόν στην πόλη
#gettinghot #gettingsleepy"

nadia mpoule 3

Πολλές ταυτιζόμαστε πόσο μάλλον όσες βρίσκεστε στην ίδια κατάσταση και διανύετε επίσης τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης σας, όπως η ηθοποιός.

Εγκυμοσύνη και καλοκαίρι: Τι να προσέξετε

Απολαύστε την εγκυμοσύνη και το καλοκαίρι σας ακολουθώντας τα παρακάτω tips:

  • Αποφύγετε να βγαίνετε από το σπίτι τις ώρες που έχει πολλή ζέστη, δηλαδή από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα.
  • Πίνετε πολύ νερό - Μία γενική οδηγία είναι να πίνετε τουλάχιστον οκτώ με δέκα ποτήρια νερό την ημέρα, και ακόμα περισσότερα εάν στην καθημερινότητά σας συμπεριλαμβάνεται και η σωματική άσκηση.
  • Προτιμήστε τα αέρινα, βαμβακερά και ανοιχτόχρωμα ρούχα.
  • Κάντε συχνά ντουζ με χλιαρό νερό.
  • Κρατάτε στην τσάντα σας ένα μπουκαλάκι σπρέι με νερό.
    Θα σας προσφέρει δροσιά όταν τα πράγματα γίνονται πιο ζόρικα.
  • Κολυμπήστε, κάνει καλό -Το κολύμπι είναι μία ιδανική άσκηση για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Γυμνάζει το σώμα, προσφέρει χαλάρωση και ανακουφίζει από πόνους
  • Προσοχή στα διατροφή σας - Προτιμήστε ελαφριά και συχνά σνακ μέσα στη μέρα σας.
  • Φορέστε άνετα παπούτσια
  • Μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας - Το δέρμα της εγκύου παρουσιάζει αυξημένη ευαισθησία στο έγκαυμα. Επιπλέον, οι πανάδες και η μελανά γραμμή στην κοιλιά μπορεί να γίνουν ακόμα πιο έντονες.
  • Φοράτε πάντα καπέλο - Όχι μόνο στην θάλασσα, αλλά και σε κάθε έξοδό σας από το σπίτι.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved