Ρούλα Ρέβη: Η υπέροχη ανάρτησή της για τον Αποστόλη Τότσικα

Τι έγραψε για τον πατέρα των παιδιών της.

Ρούλα Ρέβη: Η υπέροχη ανάρτησή της για τον Αποστόλη Τότσικα

H Ρούλα Ρέβη είναι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους δημόσια.

Αρκετές φορές μέσα από post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει προβεί σε εξομολογήσεις, συγκινώντας τους χιλιάδες ακολούθους της.

Όπως αυτή που έκανε πριν μερικές ημέρες για την επέτειο γάμου που θα γιορτάσει με τον Αποστόλη Τότσικα στις 26 Ιουνίου. Πριν 7 χρόνια, το 2014 παντρεύτηκαν στο Λος Αντζελες και η γνωστή φωτογράφος θέλησε να εκφράσει για άλλη μια φορά την αγάπη της προς το πρόσωπό του γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CP-L7yKBWY_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

« Για εμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μερες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπεροχα , τρελά , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας (??) μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας @giannetos ? χορέψαμε πολύ στους δρόμους της καλιφορνια , κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των “friends”, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε . Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε ε? Ναι μωρε ας το κάνουμε ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας!
Όμως για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπω πολύ @apostolis_totsikas_official».

Δεν ήταν όμως μόνο αυτή η ανάρτηση που είπε δημόσια το πόσο λατρεύει τον άνθρωπό της.

Πριν μερικές ημέρες και με αφορμή την ημέρα του Πατέρα, έκανε ακόμα ένα υπέροχο post για τον πατέρα των παιδιών της.

«Τον πιο αυστηρό κριτή στο θέμα πατρότητα , πατέρας, προστασία τον πέτυχε ο άνδρας μου και είμαι εγω …. Όπως έχουμε ξαναπεί η ζωή μας δίνει ότι αντέχουμε , έτσι εκείνος με άντεξε και με ανέχεται κάθε δευτερόλεπτο που τον έχω τσεκάρει ως γονιό αλλά και εμενα μου έδωσε αυτό που μου χρωστούσε ! Σε λατρεύουμε μπαμπά @apostolis_totsikas_official εισαι το καλύτερο μας ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️?????».


https://www.instagram.com/p/CQV2PzrhIZX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε δύο είναι οι μεγάλες αγάπες της ζωής της: τα διδυμάκια και ο σύζυγός της. Τα τρία αυτά πρόσωπα πρωταγωνιστούν και στις αναρτήσεις της. Δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved