Σίσσυ Χρηστίδου: Για βουτιές στη θάλασσα με τον γιο της

Μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σίσσυ Χρηστίδου: Για βουτιές στη θάλασσα με τον γιο της

Αντίστροφα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές μετρούν πολλές γνωστές παρουσιάστριες καθώς σε μερικές μέρες η εκπομπή τους ρίχνει αυλαία.

Μέχρι όμως να αναχωρήσουν για τον αγαπημένο τους προορισμό, εκμεταλλεύονται τα Σαββατοκύριακα ή τις ημέρες που δεν έχουν εκπομπή για κοντινές αποδράσεις ή μπάνιο σε παραλίες της Αττικής.

Αυτό κάνει και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μια επιτυχημένη σεζόν περιμένει πώς και πώς να φύγει για διακοπές με τους γιους της.

Εκτός από την αγαπημένη της Χαλκιδική, συνηθίζει να πηγαίνει και σε κάποιο ελληνικό νησί. Πέρυσι για παράδειγμα είχε επισκεφτεί την Πάρο και την Νάξο.

Η όμορφη μαμά, ανανεώνει συχνά τον λογαριασμό της στο Instagram και μοιράζεται με τους ακολούθους της πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της.Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν οι αναρτήσεις με τους γιους της, Φίλιππο και Μάικ ήταν πιο συχνές, ωστόσο, ανά διαστήματα ανεβάζει όλο και κάποιο στιγμιότυπο μαζί τους.

Όπως αυτό με τον γιο της Μάικ στη θάλασσα. Ο μικρός φοράει η μάσκα του κι είναι έτοιμος να βουτήξει ενώ η μητέρα του είναι μέσα στη θάλασσα και τον περιμένει.

sissychristidou

Σχέση μάνας – γιου

Η μητέρα «δένεται» με το παιδί της από τη στιγμή της γέννησης του ανεξάρτητα αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Σύμφωνα με ειδικούς αυτή η εμπειρία έχει διαφορετικό αντίκτυπο και τη διαφορά αυτή την κάνει το φύλο. Το κορίτσι ταυτίζεται με τη μητέρα του ενώ το αγόρι θα διαφοροποιηθεί από εκείνη.

Η σχέση μητέρας – γιου περνάει από διάφορα στάδια εξέλιξης και μεταμόρφωσης καθώς το αγόρι από μωρό γίνεται παιδί, μετά έφηβος και μετά άνδρας. Ανάλογα με τη στάση της μητέρας, αλλά και το πώς ο πατέρας αναλαμβάνει τον δικό του ρόλο στην οικογένεια, διαμορφώνεται και η προσωπικότητα του αγοριού άλλοτε θετικά και άλλοτε όχι και τόσο. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά την Ελληνίδα μάνα και τη σχέση με τον γιο της πόσα και πόσα… αστεία δεν κυκλοφορούν;!

Όπως και να ‘χει όμως η σχέση μιας μάνας με τα παιδιά της δεν παύει να είναι μοναδική.

Η Σίσσυ Χρηστίδου , όπως κάθε μάνα, λατρεύει τους γιους της και έχει μοιραστεί αρκετές τρυφερές στιγμές μαζί τους. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved