Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε πώς φωτογράφισε τον σύζυγο και τον γιο της

H Φλορίντα Πετρουτσέλι πέρασε ένα ξέγνοιαστο τριήμερο και μοιράστηκε απίθανες φωτογραφίες των παιδιών της και του συζύγου της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε πώς φωτογράφισε τον σύζυγο και τον γιο της

Εκτός από την Κατερίνα Παπουτσάκη και πολλούς ακόμα που εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο για να περάσουν παραπάνω χρόνο με την οικογένειά της, ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της πέρασε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της κόρης της, του γιου της, αλλά και του συζύγου της στον οποίο ευχήθηκε "χρόνια πολλά" για την Γιορτη του Πατέρα την Κυριακή, με το παρακάτω Instagram Story.

florinda 3

Η διάσημη μαμά σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τον σύζυγό της και όταν το κάνει συνήθως είναι με αφορμή μία ιδιαίτερη περίσταση, όπως κάποια επέτειος ή μία γιορτή.

Και οι αναρτήσεις με τα παιδιά της όμως δεν είναι συχνές. Τις περισσότερες της δημοσιεύει φωτογραφίες τους σε Instagram Stories, οι οποίες "εξαφανίζονται" 24 ώρες μετά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάντως, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέβασε δύο φωτογραφίες των παιδιών της, μία με την κόρη της Μαίρη, η οποία για ακόμη μία φορά κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ της (ακόμα κι αν δεν φαίνεται το προσωπάκι της)...

florinda 2

... και μία με τον γιο της που έγινε ενός έτους τον περασμένο Μάιο. Το αγοράκια φοράει το μαγιό και το καπέλο του και κάθεται δίπλα στην πισίνα όπου παίζει με το νερό.

florinda 1

Παιδί στην πισίνα: Τι πρέπει να προσέξετε;

Η πισίνα, μπορεί να είναι μία πιο οριοθετημένη περιοχή σε σχέση με τη θάλασσα, δεν παύει όμως να κρύβει και αυτή τους κινδύνους της.

  • Μην αφήνετε το παιδί στην πισίνα χωρίς επίβλεψη - Ακόμα και αν το βάθος της πισίνας δεν είναι μεγάλο, φροντίστε να επιβλέπετε το παιδί σας όταν παίζει στην πισίνα και να είστε αρκετά κοντά ώστε να βρεθείτε δίπλα του εάν χρειαστεί.
  • Απομακρύνετε τα τραπέζια και τις καρέκλες από την πισίνα - Τα παιδιά πολλές φορές έχουν άγνοια κινδύνου και είναι διατεθειμένα να δοκιμάσουν ριψοκίνδυνα πράγματα που τα ίδια θεωρούν παιχνίδι. Απομακρύνετε τις καρέκλες και τα τραπέζια από την πισίνα, καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο το παιδί σας να σκαρφαλώσει σε αυτά απλά για να βουτήξει από πιο ψηλά
  • «Δεν τρέχουμε, δεν χοροπηδάμε» - Ενδέχεται να χρειαστεί να το πείτε αρκετές φορές, αλλά είναι σημαντικό το παιδί σας να καταλάβει ότι η πισίνα είναι ένα μέρος όπου το τρέξιμο και το χοροπηδητό είναι απαγορευτικά. Το βρεγμένο δάπεδο και το μάρμαρο γύρω από την πισίνα αυξάνουν τις πιθανότητες ατυχημάτων.
  • Όχι φαγητό πριν το κολύμπι - Για το κολύμπι στην πισίνα ισχύει ό,τι και στη θάλασσα. Δεν πρέπει ποτέ να μπαίνουμε στο νερό με γεμάτο στομάχι, ακόμα και εάν πρόκειται για κάποιο ελαφρύ σνακ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πριν την κολύμβηση, θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις ώρες από την τελευταία φορά που φάγαμε.
  • Μην αφήνετε παιχνίδια στην πισίνα, εάν δεν τη χρησιμοποιείτε - Τις ώρες που δεν χρησιμοποιείτε την πισίνα, αποφύγετε να αφήσετε μέσα παιχνίδια. Οι μπάλες, τα φουσκωτά και τα άλλα παιχνίδια που ενθουσιάζουν τα παιδιά, είναι κίνητρο για το παιδί σας να την πλησιάσει και να θελήσει να τα πάρει. Το ιδανικό θα ήταν ο χώρος της πισίνας να μένει κλειδωμένος τις ώρες που δε χρησιμοποιείται.
  • Έχετε κάπου κοντά σας ένα κουτί πρώτων βοηθειών - Ελπίζουμε να μη χρειαστεί, αλλά σε τέτοιους χώρους ένα κουτί πρώτων βοηθειών είναι αναγκαίο.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Φλορίντας Πετρουτσέλι με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved