Λευτέρης Πετρούνιας: Γυμνάζεται με την κόρη του και το Instagram «λιώνει»

Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει.

Λευτέρης Πετρούνιας: Γυμνάζεται με την κόρη του και το Instagram «λιώνει»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς. Οι δύο του κόρες, η Σοφία και η Ελένη, είναι η μεγάλη αδυναμία της ζωής του και προσπαθεί, όσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμά του λόγω προπονήσεων, να περνάει άφθονο χρόνο μαζί τους.

Μάλιστα τη Σοφία, ως …μεγαλύτερη, την παίρνει αρκετές φορές μαζί του στο προπονητικό κέντρο όπως και η συζύγός του Βασιλική Μιλλούση.

Την περασμένη Κυριακή και με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, ο γνωστός Ολυμπιονίκης ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με την Σοφία ( και μια δεύτερη με με την Ελένη) συγκεντρώνοντας πάνω από 51.000 likes.

«"Μπαμπάς". Δεν ξέρω το συστατικό του πετυχημένου πατέρα ούτε πήρα ποτέ οδηγίες , όμως αυτο που ξέρω είναι πως θα κάνω τα πάντα για να είμαι ο καλύτερος Μπαμπάς του κόσμου για εσάς ! #happyfathersday #dad», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

eleftherios petrounias

Μπαμπάς και κόρη

Είναι γνωστή η σχέση του πατέρα με την κόρη, η ιδιαίτερη αδυναμία που έχουν ο ένας προς τον άλλον.

Ο πατέρας είναι εκείνος που γίνεται το ανδρικό πρότυπο στη κόρη του εφόσον είναι ο πρώτος άνδρας στη ζωή της και που επηρεάζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τη δική της αντίληψη για το αντίθετο φύλο.

Μπορεί μέσα από τον τρόπο που φέρεται και την αλληλεπίδρασή τους, να της "διδάξει" πως εκείνη μπορεί να είναι ο εαυτός της, να είναι αληθινή στις σχέσεις της, να διεκδικεί και να απαιτεί, μέσα από κατάλληλους για εκείνη τρόπους.

Ο πατέρας είναι ο πρώτος που θα την εμπιστευτεί και θα της δείξει πως είναι να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων αλλά και πως μπορεί να θέσει στόχους και να προσπαθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Πώς μπορεί ο μπαμπάς να εκμεταλλευτεί θετικά το ρόλο που παίζει στη ζωή της κόρης του;

Όμως και η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες του συζύγου της με τις κόρες τους και μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved