Σταματίνα Τσιμτσιλή:Η καλοκαιρινή φώτο με τον Θέμη Σοφό και τα 3 τους παιδιά

Μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή:Η καλοκαιρινή φώτο με τον Θέμη Σοφό και τα 3 τους παιδιά

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν μια καλή αφορμή για πολλούς, celebrities και μη, να ταξιδέψουν εκτός Αττικής, σε νησιωτικούς κυρίως προορισμούς.

Το Instagram «πλημμύρισε» από όμορφες αναρτήσεις, άκρως καλοκαιρινές, από τα μέρη στα οποία βρέθηκαν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οικογένειά της, βρήκε κι αυτή την ευκαιρία να ταξιδέψει στον Πόρο. Ήταν το πρώτο ταξίδι που έκανε μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και το ευχαριστήθηκε με την ψυχή της.

Σε μία από τις αναρτήσεις της έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη εξόρμηση εκτός Αττικής μετά από πολλούς μήνες ήταν γεμάτη στιγμές ηρεμίας, οικογενειακής ευτυχίας και ξεκούρασης. Τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο σημαντικά. Αυτονόητες μικροχαρές της καθημερινότητας που επιδεικτικά προσπερνούμε συνειδητά ή ασυναίσθητα.»


https://www.instagram.com/p/CQYJLiwj6_e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οικογενειακές στιγμές

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ακόμα μια ανάρτηση. Αυτή τη φορά θέλοντας να τιμήσει την Γιορτή του Πατέρα που ήταν στις 20 Ιουνίου, δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία με τον Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά γράφοντας χαρακτηριστικά «Χρόνια πολλά μπαμπάκα μας».

Στη φωτογραφία η οικογένεια Σοφού – Τσιμτσιλή είναι ντυμένη casual και χαμογελά στο φακό.

tsimtsili

Η οικογένειά της είναι προτεραιότητα για ην Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της Happy Day μιλάει για τις κόρες και τον γιο της που τις προσφέρουν μοναδικές χαρές και συγκινήσεις ενώ συχνές είναι οι αναφορές και στον Θέμη Σοφό.

Το γνωστό ζευγάρι, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και μόνο μέσα από τις αναρτήσεις της ίδιας της παρουσιάστριας βλέπουμε ορισμένες στιγμές και αυτές είναι συνήθως με τα παιδιά.

Δείτε ορισμένες από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved