Φαίη Σκορδά: Για ψώνια με τον μικρό της γιο - Η φώτο μέσα από το κατάστημα

Η Φαίη Σκορδά πήγε για ψώνια με τον γιο της, Δημήτρη και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φαίη Σκορδά: Για ψώνια με τον μικρό της γιο - Η φώτο μέσα από το κατάστημα

Ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες των γιων της αναρτά η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα. Η Φαίη Σκορδά μοιράζεται κυρίως μέσα από τα Instagram Stories της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί.

Αυτή περιλαμβάνει παιχνίδια...

fayskorda savatokiriako gioi 7

...μαγειρέματα

fayskorda savatokiriako gioi 6

...αθλήματα

skorda gios

... και φυσικά πολλές αγκαλιές.

fayskorda savatokiriako gioi 5

Μία ακόμα φωτογραφία με τον μικρό της γιο, Δημήτρη, δημοσίευσε η παρουσιάστρια χθες το απόγευμα. Μαμά και γιος πήγαν για ψώνια και η Φαίη Σκορδά απαθανάτισε το αγόρι στον αγαπημένο του διάδρομο, αυτόν φυσικά με τα παιχνίδια.

skorda

Η σημασία του παιχνιδιού στην ανάπτυξη των παιδιών

Το παιχνίδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία. Παίζοντας, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, μαθαίνουν να μοιράζονται, να εκφράζονται και κοινωνικοποιούνται.

Το κάθε είδος παιχνιδιού -το ατομικό, το ομαδικό, το ελεύθερο- προσφέρει πολλά οφέλη στο παιδί και είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Μεγαλώνοντας οι προτιμήσεις των παιδιών αλλάζουν, όχι όμως και η ανάγκη τους για παιχνίδι.

Τα παιδιά ηλικίας επτά ετών όπως είναι ο μικρός γιος της παρουσιάστριας, προτιμούν τα πιο.... "αγορίστικα" παιχνίδια όπως είναι οι φιγούρες σουπερ ηρώων, τα lego, τα νεροπίστολα, επιτραπέζια και φυσικά παιχνίδια που απαιτούν την σωματική δραστηριότητα.

Δείτε ακόμα περισσότερς φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει πρόσφατα η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved