Baby Boom: Ποιες διάσημες Ελληνίδες θα γεννήσουν τους επόμενους μήνες

Ορισμένες, όπως η Νάντια Μπουλέ και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν ήδη μπει στο μήνα τους.

Baby Boom: Ποιες διάσημες Ελληνίδες θα γεννήσουν τους επόμενους μήνες

Πολλές είναι οι Ελληνίδες που πρόκειται να γίνουν μητέρες το επόμενο διάστημα.

Τις περισσότερες τις γνωρίζουμε μέσα από την τηλεόραση και το θέατρο κι άλλες μέσα από τα social media.

'Ολες τους, με αναρτήσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, μοιράζονται με τους followers τους πολλές στιγμές της πιο ευτυχισμένης περιόδου της ζωής τους. Παράλληλα, εξομολογούνται τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, μιλούν για τη διατροφή τους, για τα κιλά που έχουν πάρει, για το παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζουν.

Ποιες γεννάνε από μέρα σε μέρα

Χριστίνα Μπόμπα


https://www.instagram.com/p/CO-NWIrlWYx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χριστίνα Μπόμπα μετρά αντίστροφα για τη γέννηση των διδύμων. 'Εχει ήδη μπει στο μήνα της και είναι θέμα ημερών να γεννήσει ( αν δεν έχει ήδη γεννήσει).

Μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός αμέσως μόλις βεβαιώθηκε ότι η εγκυμοσύνη εξελίσσεται φυσιολογικά ενώ μίλησε και για την εξωσωματική που έκανε προκειμένου να μείνει έγκυος.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» είχε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μεσάνυχτα" τον περασμένο Απρίλιο.

Πλέον μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, είναι πανέτοιμοι να υποδεχτούν τις κόρες τους.


https://www.instagram.com/p/COScAVfFBfT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Νάντια Μπουλέ

Στο μήνα της έχει μπει και η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ. Όπως έχε πει η ίδια, η εγκυμοσύνη της ήταν από την αρχή εξαιρετική και δεν ταλαιπωρήθηκε στο ελάχιστο. Μάλιστα πριν μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς « Αγγελική» στην οποία συμμετείχε.


https://www.instagram.com/p/CPC6J_FHMyU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η μέλλουσα μαμά πήρε ελάχιστα κιλά – μόλις 6,5 μέχρι τον 8ο μήνα – και παραμένει σε άριστη φόρμα. Προσέχει τη διατροφή της , πάντα το έκανε άλλωστε, και πλέον ανυπομονεί για τον ερχομό της κόρης της. Οσο για το παιδικό δωμάτιο, είναι πανέτοιμο, όπως μας ενημέρωσε.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιες άλλες Ελληνίδες θα γεννήσουν τους επόμενους μήνες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved