Ποιοι διάσημοι έγιναν μπαμπάδες σε μεγάλη ηλικία (βίντεο)

Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους γνώρισε τη πατρότητα σε μεγάλη ηλικία.

Ποιοι διάσημοι έγιναν μπαμπάδες σε μεγάλη ηλικία (βίντεο)

Η αλήθεια είναι ότι για τον άντρα δεν ήταν ποτέ ταμπού η πατρότητα σε μεγάλη ηλικία. Σε αντίθεση με τη γυναίκα…

Πολλοί άντρες επέλεξαν να γίνουν μπαμπάδες σε ώριμη ηλικία είτε γιατί τότε θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, είτε γιατί βρήκαν την ιδανική σύντροφο.

Και φυσικά η πατρότητα σε μεγάλη ηλικία δεν αφορά μόνο τους celebrities, αλλά λόγω διασημότητας τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους.

Ουκ ολίγοι διάσημοι απέκτησαν παιδί σε ηλικία που άλλοι συνομήλικοί τους είχαν εγγόνια ( χωρίς βέβαια να αποκλείει το ένα το άλλο).

Ο γάμος με κατά πολύ νεώτερες συζύγους ξύπνησαν το πατρικό τους ένστικτο και έγιναν για πρώτη ή για πολλοστή φορά μπαμπάδες. Τα παραδείγματα πολλά και στην πλειοψηφία τους γνωστά.

Ο Clint Eastwood, πέρα από ταλαντούχος σκηνοθέτης και ηθοποιός απέδειξε ότι αγαπάει τη ζωή. Στα 66 του έγινε για 7η φορά πατέρας, όταν η δεύτερη σύζυγό του, Dina Ruiz γέννησε την κόρη τους Morgan, το 1996.

Ο Robert DeNiro ήταν 68 χρονών το 2011 όταν η δεύτερη σύζυγός του, Grace Hightower, γέννησε την κόρη τους Helen Grace με εξωσωματική.

Όμως και ο Steve Martin έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς το 2013 σε ηλικία 67 ετών, παρακαλώ!

O Harrison Ford στα 59 του μαζί με την αγαπημένη του Calista Flockhart, υιοθέτησαν ένα αγοράκι. Για τον γνωστό ηθοποιό ήταν το πέμπτο παιδί.

Και φυσικά οι παραπάνω δεν είναι οι μοναδικοί. Τη λίστα απαρτίζουν οι Charlie Chaplin, Pablo Picasso, Larry King, Michael Douglas και αρκετοί ακόμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ποιοι διάσημοι του Χόλιγουντ έγιναν μπαμπάδες μετά τα 50.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved