Ελένη Χατζίδου: Τι έκανε η κόρη της όταν πήγαν στην παραλία

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους απόλαυσαν μια βόλτα στη θάλασσα.

Ελένη Χατζίδου: Τι έκανε η κόρη της όταν πήγαν στην παραλία

Μπορεί ο καιρός να μας τα …χάλασε τις τελευταίες μέρες, όμως σιγά σιγά η θερμοκρασία ανεβαίνει και πολλοί από εσάς θα πάτε σε κάποια από τις κοντινές παραλίες για μια βουτιά ή έστω για μια βόλτα.

Το ίδιο έκανε και η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Μελίτα. Πήγαν στη θάλασσα και η μικρή δεν σταμάτησε να παίζει στην άμμο.Η Μελίτα φορούσε το ροζ καπελάκι της , κοντομάνικο μπλουζάκι και πραγματικά ευχαριστήθηκε το παιχνίδι δίπλα στη θάλασσα.

xatzidou1

Το παιχνίδι που θα κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα στην παραλία για ώρα

Oι περισσότεροι γονείς κουβαλάνε στη θάλασσα μια τσάντα γεμάτη παιχνίδια για το παιδί. Κουβαδάκια, φτυαράκια, τσουγκράνες, μπάλες και ένα σωρό άλλα εξαρτήματα θα απλωθούν στην άμμο για να παίξει το παιδί. Εκτός όμως από τα κλασικά καλοκαιρινά παιχνίδια υπάρχουν και τα αυτοσχέδια, που συνήθως είναι αυτά που ενθουσιάζουν τα παιδιά.

Μπορείτε για παράδειγμα να ανοίξετε μία μεγάλη τρύπα στην άμμο, την οποία θα συνεχίσουν να επεκτείνουν τα παιδιά, τοποθετώντας μέσα πολλά και διαφορετικά παιχνίδια. Αυτό θα τα κρατήσει απασχολημένα, ενώ θα μπορούν να παίζουν σε αυτή, μειώνοντάς τους όποιους κινδύνους, όταν τρέχουν πέρα δώθε ξυπόλυτα. Βέβαια, μία μεγάλη τρύπα στην άμμο, αποτελεί κίνδυνο για τους υπόλοιπους λουόμενους, ειδικά το βράδυ, που αν δεν τη δουν, θα σκοντάψουν και θα χτυπήσουν.Οπότε, αν είναι να φτιάξετε μία μεγάλη τρύπα, φεύγοντας, φροντίστε να την κλείσετε!

Η Μελίτα πάντως και μόνο που έσκαβε με τα χέρια της στην άμμο, της ήταν αρκετό. Μάλιστα χαμογελούσε από ευτυχία όταν την απαθανάτισε η μαμά της η οποία έγραψε με χιούμορ: «Μήπως θέλει κάποιος να την κάνει μπάνιο μετά;»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η γνωστή τραγουδίστρια στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved