Αποστόλης Τότσικας: Η υπέροχη φωτογραφία με τα παιδιά του

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της η Ρούλα Ρέβη.

Αποστόλης Τότσικας: Η υπέροχη φωτογραφία με τα παιδιά του

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη μοιράζονται αρκετά συχνά, μέσα από τα social media, στιγμές δικές τους ή με τα παιδιά τους.

Είναι από τα δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz ενώ οι αναρτήσεις της γνωστής φωτογράφου, αρκετές φορές γίνονται viral.

Από τα αγαπημένα της …μοντέλα είναι ο Άγγελος, η Ειρήνη και ο σύζυγός της, φυσικά. Τους φωτογραφίζει σε ανύποπτες στιγμές χαρίζοντάς μας υπέροχες φωτογραφίες όπως αυτή.

totsikas

Σε λίγες μέρες το ζευγάρι θα γιορτάσει την 7η επέτειο γάμου και η Ρούλα Ρέβη έκανε μια υπέροχη ανάρτηση:


https://www.instagram.com/p/CP-L7yKBWY_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για εμενα αυτή η επέτειος γιορτάζεται λίγες μερες νωρίτερα από αυτή την στιγμή γιατί οι αναμνήσεις αυτού του ταξιδιού ξεκίνησαν σαν σήμερα . Για να φτάσουμε στην μέρα αυτή περάσαμε υπεροχα , τρελά , φάγαμε πολύ σούσι οι 2 μας (??) μεθύσαμε παρά πολύ με τον κολλητό και κουμπάρο μας @giannetos ? χορέψαμε πολύ στους δρόμους της καλιφορνια , κάναμε τατουάζ, κάτσαμε στον καναπέ των “friends”, φάγαμε πολλά burgers, αγοράσαμε ψεύτικα δαχτυλίδια, γελάσαμε γελάσαμε παρά πολύ και μετά πήγαμε και το κάναμε . Κάθε μέρα λέγαμε θα το κάνουμε ε? Ναι μωρε ας το κάνουμε ας προσθέσουμε και αυτό στο ταξίδι μας!
Όμως για εμάς ποτέ δεν είχε σημασία αυτό καθαυτό παρά μόνο το ταξίδι μας ! Σε αγαπω πολύ»

Αποστόλης Τότσικας: ‘Ενας μπαμπάς – μικρό παιδί

Ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα μεγάλο παιδί. Λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του και να παίζει μαζί τους.

Μάλιστα ουκ ολίγες φορές μας έχει δείξει η Ρούλα Ρέβη, τις …τρέλες που κάνουν στο σπίτι. Γιατί ως γνωστόν ο μπαμπάς είναι αυτός που έχει τις καλύτερες ιδέες για παιχνίδι, κάνει τις μεγαλύτερες ζαβολιές, ανταμείβει με τον πιο απρόσμενο τρόπο και κάνει τις πιο μεγάλες και δυνατές αγκαλιές.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τα παχνίδια που κάνει με τα παιδιά του και πόσο φαίνεται ότι διασκεδάζει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved