Κατερίνα Παπουτσάκη: Παίζει κυνηγητό με τον μικρό της γιο (pics)

Μία υπέροχη φωτογραφία με τον μικρό Κίμωνα ανέβασε η ηθοποιός μερικές ημέρες πριν. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Παίζει κυνηγητό με τον μικρό της γιο (pics)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε φέτος μία "γεμάτη" χρονιά παρά την πανδημία, καθώς είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά της ET1 "Τα καλύτερά μας χρόνια", αλλά ήταν και μία από τους κριτές στο τηλεοπτικό σόου μεταμφιέσεων "Your Face Sounds Familiar".

Τα παιδιά της βέβαια, είναι για εκείνη πρώτη προτεραιότητα και περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Η ηθοποιός είναι μάλιστα αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, όπως αυτό που ανέβασε στο Instgram Story της μερικές ημέρες πριν.

Η διάσημη μαμά και μικρός Κίμωνας, τρέχουν ανέμελοι στο γκαζόν και ο φωτογραφικό φακός απαθανατίζει τη στιγμή.

papoutsaki

Δραστηριότητες για παιδιά δύο ετών

Ο Κίμωνας έγινε δύο ετών τον περασμένο Μάρτη. Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά έχουν αναπτύξει σημαντικά τις κινητικές τους δεξιότητες, μπορούν να κάνουν ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες, να ανεβοκατεβαίνουν με άνεση σκάλες, και φυσικά να τρέχουν.

Τα παιχνίδια που απαιτούν τη σωματική δραστηριότητα όπως είναι το κυνηγητό, βοηθούν το παιδί να εκτονωθεί αλλά και να μάθει να ελέγχει ακόμα καλύτερα το σώμα του.

Σημαντική ανάπτυξη σε αυτήν την ηλικία παρουσιάζουν και οι επικοινωνιακές δεξιότητες του παιδιού. Κοντά στα τρία έτη, το λεξιλόγιο του παιδιού των τριών ετών περιλαμβάνει πάνω από 300 λέξεις και με αυτές φτιάχνει προτάσεις των πέντε με έξι λέξεων. Εξίσου ωφέλιμες και διασκεδαστικές συνεπώς, είναι και τα παιχνίδια που απαιτούν σκέψη και έκφραση.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του μικρού Κίμωνα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved