Γιορτή του Πατέρα: Ποιοι γνωστοί Έλληνες μπαμπάδες γιορτάζουν φέτος για 1η φορά

Η σημερινή Ημέρα του Πατέρα είναι γι΄αυτούς ξεχωριστή.

Γιορτή του Πατέρα: Ποιοι γνωστοί Έλληνες μπαμπάδες γιορτάζουν φέτος για 1η φορά

Αρκετοί είναι οι διάσημοι Έλληνες μπαμπάδες που γιορτάζουν φέτος αυτή την τόσο σημαντική ημέρα. Γνώρισαν την πατρότητα για πρώτη φορά και βίωσαν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Πολλά από αυτά τα μοιράστηκαν στα social media δείχνοντας παράλληλα πόσο σοβαρά έχουν πάρει το ρόλο του πατέρα. Στάθηκαν στο πλευρό των συζύγων / συντρόφων τους, αναλαμβάνοντας από κοινού την φροντίδα των παιδιών τους χωρίς να περιορίζονται μόνο στις βόλτες.

Μέσα από τις αναρτήσεις τους, είδαμε αρκετούς από αυτούς, όπως τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον Χάρη Χριστόπουλο, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη , να κάνουν μπάνιο το μωρό τους, να το ταΐζουν, να το κοιμίζουν.

«Είμαι πολύ νέος μπαμπάς αλλά το μόνο που μπορώ λέω και τονίζω πολλές φορές είναι να μπεις στη διαδικασία να ακούσεις το παιδί σου, ειδικά όταν δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις. Το μόνο μικρό άγχος ήταν στην αρχή πώς θα το πιάσω, πώς θα το κάνω μπάνιο, πώς θα το ταΐσω. Ως μπαμπάς να μπεις στη μάχη, να συμμετέχεις», είχε πει μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Love It, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

abourdoumis

Άλλοι, έγιναν μπαμπάδες πριν μερικούς μήνες, όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του γιου του γράφοντας : « Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων».

orfeas avgoustidis1

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιοι γνωστοί Έλληνες γιορτάζουν σήμερα, Ημέρα του Πατέρα, για πρώτη φορά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved