Ο Αντώνης Jr Βαρδής έγινε 2 ετών - Οι αναρτήσεις των γονιών του

Εντυπωσιακή τούρτα, απίθανες φωτογραφίες και ένα συγκινητικό time lapse βίντεο ήταν όλα όσα δημοσίευσαν οι Γιάννης Βαρδής και Νατάσα Σκαφίδα.

Ο Αντώνης Jr Βαρδής έγινε 2 ετών - Οι αναρτήσεις των γονιών του

Τα δεύτερα του γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι του γιόρτασε ο μικρός Αντώνης Βαρδής.

Ο γιος του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά έγινε δύο ετών και φυσικά οι διάσημοι γονείς του ετοίμασαν μια ξεχωριστή γιορτή με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Το πάρτι στήθηκε στο σπίτι τους και λίγοι και ξεχωριστοί φίλοι τους απόλαυσαν γλυκά και άφθονο παιχνίδι. Highlight του πάρτι φυσικά ήταν η απίθανη τούρτα του μικρού Αντώνη με τον αγαπημένο του ήρωα από την ταινία Toy Story.

"Αντωνης jr βαρδης. Γιναμε 2 ❤️❤️❤️❤️ @natasaskafida", έγραψε ο Γιάννης Βαρδής κάτω από το υπέροχο time lapse βίντεο που δημοσίευσε.


https://www.instagram.com/tv/CQIXcdvl9df/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο αργότερα ακολούθησε η οικογενειακή φωτογραφία που δείχνει την οικογένειά του να ποζάρει μπροστά στην απίθανη τούρτα του μικρούλη με τον μπαμπά να σχολιάζει. "Τα γενεθλια του Αντωνάκη!".

Ακολούθησαν οι αναρτήσεις της Νατάσας Σκαφίδα. Και εκείνη δημοσίευσε ένα time lapse βίντεο με τον γιο της συνοδεύοντάς το με το σχόλιο: "Σαν σήμερα πριν απο 2 χρόνια εσκασε μύτη αυτό εδώ το αντράκι!!! Ολόγλυκό μας πλασματάκι να είσαι πολύχρονος με υγεία κι ευτυχία πάντα στη ζωούλα σου!!! Σ'αγαπάμε στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα ????" και αργότερα μια φωτογραφία με την οικογένειά της γράφοντας: "Σβήσαμε τα κεράκια μας!!!! "


https://www.instagram.com/p/CQIbX6MpFKz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απίθανες ιδέες για παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα το Toy Storyy

Δεν είναι λίγα τα παιδιά που επιλέγουν για θέμα του πάρτι τους τη συγκεκριμένη ταινία, ενώ είναι και από τις καλύτερες προτάσεις, αφού τα ζωηρά χρώματα δημιουργούν ένα εύθυμο σκηνικό.

Αν επιλέξετε, λοιπόν, για το πάρτι του παιδιού σας τον σερίφη Woody ή τον Buzz Lightyear και τους φίλους τους, δείτε εδώ μερικές απίθανες ιδέες.

Το απίθανο πάρτι του Αντώνη Jr, οι δύο τούρτες και τα δώρα που θα δώσει στους φίλους του στο σχολείο

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, εκτός από την απίθανη τούρτα που έσβησε με την οικογένειά του, τούρτα θα σβήσει και με τους φίλους του στο σχολείο ο μικρός Αντώνης και θα μοιράσει όμορφα δωράκια.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μαμά Νατάσα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved