Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει στον φακό με το νεογέννητο μωρό της

Μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της ανήρτησε η νέα μαμά. 

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει στον φακό με το νεογέννητο μωρό της

Η ηθοποιός διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Με τον σύζυγό της, Γιώργο, γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια. Ήταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος, "το κλικ έγινε αμέσως και από τις δύο πλευρές", όπως είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μόλις δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους παντρεύτηκαν στο Εκουαδόρ.

Το νέο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε τέλη του προηγούμενου μήνα και στις 26 Μαΐου, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία του γιου της.

gogo kartsana

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ηθοποιός ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία. Μαμά και γιος είναι ξαπλωμένοι και το τριών εβδομάδων αγοράκι κοιμάται ήρεμο στην αγκαλιά της μητέρας του.

kartsana mwro

Η ηθοποιός δεν είναι άλλη από την Γωγώ Καρτσάνα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, "Το σόι σου". Την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, η καλλιτέχνης συμμετείχε στη σειρά, "Έρωτας Μετά" και πάλι με τη Βάσω Λασκαράκη.

Τα οφέλη της αγκαλιάς και τη δερματικής επαφής με το νεογέννητο

Η δερματική επαφή του μωρού με τη μητέρα του έχει πολλά οφέλη τόσο για το βρέφος όσο και για την ίδια τη νέα μαμά. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Florida Atlantic University, η επαφή αυτή φαίνεται να έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού, αλλά και την ψυχολογία της νέας μητέρας το διάστημα μετά τον τοκετό..

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η μέθοδος του μάρσιπου, γνωστή και ως kangaroo care, κατά την οποία το μωρό έρχεται σε επαφή με το στήθος της μητέρας, προάγει την νευροφυσιολογική ανάπτυξη του βρέφους. Η συγκεκριμένη μέθοδος δίνει έμφαση στον τρόπο με τον οποίο η μητέρα κρατά το μωρό και ιδίως όταν δεν είναι τελείως ντυμένο ώστε να μπορεί να έρχεται σε επαφή με περισσότερο δέρμα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved