Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε τι τρώνε οι κόρες της και τι η ίδια

« Ποιον ζηλεύετε;» έγραψε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε τι τρώνε οι κόρες της και τι η ίδια

Άλλο ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με την οικογένειά της αλλά και φίλους πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακόμα και τώρα που η κανονικότητα έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό, η όμορφη παρουσιάστρια αφιερώνει αρκετές ώρες στο σπίτι για να κάνει πράγματα με τα παιδιά της που δεν προλαβαίνει τις καθημερινές.

Από τις αγαπημένες τους ασχολίες είναι να μαγειρεύουν και να ετοιμάζουν παρέα νόστιμα σνακ.Και επειδή τα Σαββατοκύριακα πάντα οι γονείς είναι πιο ελαστικοί με το φαγητό των παιδιών επιτρέποντας περισσότερες λιχουδιές ή ορισμένα φαγητά που τα αποφεύγουν μέσα στη εβδομάδα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδειξε τι έφαγαν οι κόρες της: νόστιμα λουκανικάκια με σκέτη κρέπα!

tsimtsili

Όσο για τη γνωστή παρουσιάστρια, δεν διαθέτει τυχαία ένα καλλίγραμμο σώμα. Προσέχει τη διατροφή της , γι΄αυτό και σε αντίθεση με τις κόρες της έφαγε αβοκάντο με βραστό αυγό.

tsimtsili1

Η διατροφική αξία του αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά καθώς περιέχει 20 βιταμίνες και μέταλλα σε κάθε μερίδα συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K, φολικό οξύ, κάλιο, σίδηρο, μαγνήσιο.

Τα αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπών, υγιών λιπών που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της κακής χοληστερόλης και στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων αργότερα στη ζωή.

Επίσης, οι φυτικές ίνες που περιέχονται στο αβοκάντο μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκίας.

Δεν γνωρίζουμε αν τα παιδιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή τρώνε το αβοκάντο, τα pan cakes τα λατρεύουν. Δείτε στη galleryπου ακολουθεί τι έχουν μαγειρέψει μέχρι σήμερα η Νάγια και η Μαίρη με τη μαμά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved