Φαίη Σκορδά: Δείτε τι ντύθηκε ο γιος της στο σπίτι

Πραγματικά δεν πάει ο νους τι φόρεσε ο Δημήτρης.

Φαίη Σκορδά: Δείτε τι ντύθηκε ο γιος της στο σπίτι

Η Φαίη Σκορδά το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με τους γιους της.

Εξακολουθεί να μη δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ωστόσο, μοιράζεται με τους followers της περισσότερες στιγμές από την καθημερινότητα μαζί τους.

Άλλωστε ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι η προτεραιότητα στη ζωή της και η καθημερινότητά της περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά της.

Όπως κάθε άλλη μαμά, έτσι και η Φαίη Σκορδά, τα βοηθά στο διάβασμα, βλέπουν μαζί ταινίες, παίζουν παρέα, τα πηγαίνει στις δραστηριότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες αναρτήσεις μαζί τους είναι χαλαρή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ , δείχνοντας μια άλλη πλευρά του εαυτού της που πιθανόν να μην είναι γνωστή στο ευρύ κοινό.

Χθες λοιπόν η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε ένα Instagram Story με πρωταγωνιστή τον μικρό της γιο. Ο Δημήτρης λοιπόν πόζαρε με την πλάτη στη μαμά του φορώντας στολή Star Wars!

skorda gios1

Παιδί και εικονικοί ήρωες

Οι ήρωες στα μάτια των παιδιών έχουν μία μυθική διάσταση. Είναι ήρωες γιατί μπορούν να κάνουν τα πάντα: Να νικήσουν τον «κακό», να επιβιώσουν από κάθε λογής χτυπήματα, να κερδίσουν το θαυμασμό όλων!

Γι ΄αυτό και ο Supermam, ο Spiderman, ο Batman ,οι σούπερ ήρωες έχουν αντικαταστήσει τον Ρομπέν των Δασών, το αρκουδάκι Γουίνι , τον Αστυνόμο Σαϊνη, το Σπορτ Μπίλι.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους το κάθε παιδί αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με τα αγαπημένα του κινούμενα σχέδια αφού η σχεδόν καθημερινή επαφή με τα φανταστικά πλάσματα της μικρής ή της μεγάλης οθόνης τροφοδοτεί τη σκέψη τους, τη συμπεριφορά τους και τις επιλογές τους.

Οι γονείς θα πρέπει να φροντίσουν να εξηγήσουν στο παιδί ότι ο «ήρωας» του όσο αγαπητός και δημοφιλής κι αν είναι, δεν είναι πραγματικός . Οι αληθινοί ήρωες στη ζωή έχουν σάρκα και οστά, πληγώνονται, στεναχωριούνται, αρρωσταίνουν.Καλούνται να απομυθοποιήσουν χωρίς να γκρεμίσουν τους εικονικούς ήρωες δίνοντας διέξοδο στα παιδιά μέσα από το πραγματικό παιχνίδι.

Οι μεταμφιέσεις του Δημήτρη

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκαπου μεταμφιέζεται –χωρίς να είναι Απόκριες. Σε παλιότερη ανάρτηση η μητέρα μου μας είχε δείξει κι άλλη μεταμφίεσή του. Τότε είχε ντυθεί Iron man. Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved