Κate Ηudson: Γυμνάζεται με την 2 ετών κόρη της και εξηγεί το λόγο

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις μητέρες.

Κate Ηudson: Γυμνάζεται με την 2 ετών κόρη της και εξηγεί το λόγο

Η Κate Ηudson φωτογραφίζεται συχνά στο γυμναστήριο του σπιτιού της και πολλές φορές είναι μαζί της η κόρη της Rani Rose, δύο ετών.

Σε ένα πρόσφατο post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε γιατί προσπαθεί να την έχει μαζί της .

Οπως είπε, θέλει η κόρη της να αγαπήσει την άσκηση και να τη θεωρεί μέρος της καθημερινότητάς της, όπως έκανε και με την ίδια, η μητέρα της Goldie Hawn και ο Kurt Russell.


https://www.instagram.com/p/COnhcrepq44/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μεγάλωσα βλέποντας τους γονείς μου να φροντίζουν το σώμα τους.Οι άνθρωποι με ρωτούν πάντα πώς καταφέρνω και είμαι σε φόρμα. Η απάντηση είναι, πώς αυτό ξέρω. Είναι ο τρόπος που μεγάλωσα. Είναι εντυπωμένο στον εγκέφαλό μου ότι το να σεβόμαστε το σώμα μας και να το φροντίζουμε είναι δώρο και έτσι δεν το θεωρώ δεδομένο. Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Μου αρέσει όταν υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας.. Μου αρέσει να είμαι υπεύθυνη για τα αποτελέσματά μου. Και λατρεύω να βλέπω την κόρη μου να διασκεδάζει όταν γυμναζόμαστε μαζί. Παρακολουθούν ( τα παιδιά) ό, τι κάνουμε! Πρέπει λοιπόν να κάνουμε κι εμείς κάποιες καλές κινήσεις», έγραψε η διάσημη ηθοποιός.

Η Kate Hundon έχει αποκτήσει την Rose με τον Danny Fujikawa.


https://www.instagram.com/p/COqf7UfpLhl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν από τη σχέση της με τον μουσικό, ήταν παντρεμένη με τον frontman του The Black Crowes, Chris Robinson. Μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Ryder Russell ( 2004) ενώ το 2010 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της, Bingham Hawn Bellamy, από τη σχέση της με τον Matthew Bellamy.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες της ηθοποιού καθώς γυμνάζεται με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved