Αυτά είναι τα πιο παράξενα ονόματα που έδωσαν διάσημοι στα παιδιά τους (vid)

Διάσημα παιδιά με ονόματα που μόνο συνηθισμένα δεν είναι. 

Αυτά είναι τα πιο παράξενα ονόματα που έδωσαν διάσημοι στα παιδιά τους (vid)

Πολλοί είναι οι γονείς που αναζητούν πρωτότυπα ονόματα για τα παιδιά τους ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δίνουν διπλό ακόμα και τριπλό όνομα.

Ακόμα και στη χώρα μας, που η παράδοση θέλει τα παιδιά να παίρνουν το όνομα των παππούδων - γιαγιάδων , τα τελευταία χρόνια οι γονείς επιλέγουν ασυνήθιστα ονόματα επειδή απλά τους αρέσουν.

Για τους διάσημους η επιλογή του ονόματος των παιδιών τους δεν εμπίπτει σε συγκεκριμένους κανόνες. Αποφασίζουν με γνώμονα είτε την παρόρμηση της στιγμής (όπως ορισμένοι έχουν δηλώσει), είτε γιατί συμβολίζει κάτι, είτε γιατί είναι εύηχο, είτε για χίλιους δύο άλλους λόγους που παραμένουν άγνωστοι.

Όταν το 2004, η Gwyneth Paltrow ονόμασε την κόρη της Apple, οι θαυμαστές της δεν ξετρελάθηκαν. Σκέφτηκαν ότι ήταν το πιο γελοίο όνομα, αλλά πιθανότατα δεν έχουν ακούσει ποτέ για τα ονόματα των παιδιών του Frank Zappa, Dweezil, Moon Unit, Ahmet ή Diva. Βέβαια αρκετοί δεν περιορίστηκαν σε ένα μόνο όνομα , όπως οι Gwen Stefani, Gavin Rossdale, Jamie Oliver ή η Uma Thurman που έδωσε στην κόρη της πέντε ονόματα!

Βέβαια δεν λείπουν και οι συμβολισμοί στα ονόματα. Για παράδειγμα η Kim Kardashian και ο Kanye West ονόμασαν το πρώτο τους παιδί North (Βορράς!). Λέγεται ότι άρεσε πολύ στον μπαμπά για να ταιριάζει με το επίθετό του: North West (Βορειοδυτικά). Ακόμα και ο Nicolas Cage που ονόμασε τον γιο του Kal-El φαίνεται ότι είχε ιδιαίτερο λόγο για τη συγκεκριμένη επιλογή του ονόματος.

Όμως δεν είναι οι μοναδικοί γονείς που προτίμησαν ένα παράξενο όνομα για το παιδί τους. Δείτε ποιοι άλλοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved