Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Φωτογράφισε τις κόρες της στη βροχή (pics)

Δείτε την Βικτώρια και την Ισαβέλλα ντυμένες ασορτί.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Φωτογράφισε τις κόρες της στη βροχή (pics)

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα σημειώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη την Ελλάδα. Στην Αττική, η κακοκαιρία έφτασε χθες το απόγευμα και πολλούς, η βροχή και ο αέρας τους έπιασαν απροετοίμαστους.

Μεταξύ αυτών και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η δημοσιογράφος είχε βγει για βόλτα με τις κόρες της στα νότια προάστια όπου μένουν, όταν ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Τα δύο κορίτσια βέβαια δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν τη βόλτα τους και απήλαυσαν το καλοκαιρινό μπουρίνι.

eliana xrusikopoulou kores 3

Όπως μάλιστα είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε ένα από Instagram Story που δημοσίευσε χθες, για τις κόρες της είχε προνοήσει να πάρει αδιάβροχα...

eliana xrusikopoulou kores 2

..όχι όμως και για την ίδια!

eliana xrusikopoulou kores 1

Η Ισαβέλλα και και η Βικτώρια έχουν δύο χρόνο διαφορά και η δημοσιογράφος αναρτά συχνά πυκνά φωτογραφίες τους. Τα δύο κορίτσια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και σε πολλές από τις αναρτήσεις της δημοσιογράφου τις έχουμε δει να παίζουν μαζί και να κάνουν διάφορες δραστηριότητες.

Μεγαλώνοντας αγαπημένα αδέρφια

Δεν είναι βέβαια όλα τα αδέρφια τόσο αγαπημένα όπως πιθανά είναι οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου. Όταν μάλιστα είναι κοντά σε ηλικία, οι αντιπαραθέσεις και οι ζήλειες έχουν σαν αποτέλεσα συχνούς τσακωμούς.

Το σίγουρο είναι ότι οι γονείς μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση που αναπτύσσουν τα αδέρφια μεγαλώνοντας. Με τη συμπεριφορά τους, μπορούν να ενισχύσουν το μεταξύ τους δέσιμο και να μειώσουν τις εντάσεις. Για να το πετύχουν αυτό είναι σημαντικό να μη συγκρίνουν τα παιδιά μεταξύ τους, αλλά αντιθέτως να τα μάθουν να εκτιμούν τη διαφορετικότητά τους. Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και σίγουρα αυτά που δένουν δύο αδέρφια είναι πολλά περισσότερα από αυτά που τα χωρίζουν.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της δημοσιογράφου με τις κόρες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved