1096 μέρες χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Η 10η Ιουνίου δεν είναι πια μια μέρα σαν τις άλλες. Εδώ και τρία χρόνια είναι αγκάθι. Ανοικτή πληγή. Είναι η μέρα που ο Παύλος Γιαννακόπουλος ταξίδεψε στη χώρα των αθανάτων. Πέρασε στην αιωνιότητα.

1096 μέρες χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Γράφει ο Νίκος Συρίγος

Τη 10η Ιουνίου του 2018, ο Παύλος Γιαννακόπουλος από σπουδαίος πατέρας, σύζυγος, παππούς, επιχειρηματίας, πρόεδρος αλλά κυρίως άνθρωπος έγινε πια μύθος! Από εκείνους που έχεις να λες στα παιδιά και στα εγγόνια σου. Από εκείνους που σκέφτεσαι «τυχερός που τον έζησα»… Από εκείνους που νικάνε τον χρόνο.

Κι αυτό φαίνεται παντού. Παντού και πάντα. Για πάντα.

Κυρίως στον πόνο των ανθρώπων που τον έζησαν πιο κοντά από κάθε άλλον. Στη σύζυγο του Δέσποινα. Στο μονάκριβο γιο του Δημήτρη… Εδώ και 1096 ημέρες. Τόσες πέρασαν από την στιγμή που ο Παύλος Γιαννακόπουλος κίνησε για την απάνω γειτονιά. 1096 ολόκληρες μέρες. 1096 μέρες μοναξιάς. 1096 μέρες… Αιώνας.

Κι ας ηχούν τα λόγια του ακόμη στα αυτιά όλων μας. Κι ας είναι ο τρόπος που έζησε, που πέτυχε μάθημα ζωής. Κι ας είναι παντού. Στην οικογένεια του, στη ΒΙΑΝΕΞ, στον Παναθηναϊκό… Πώς να ξεχάσεις τον Παύλο Γιαννακόπουλο… Ξεχνιούνται οι μύθοι; Όχι…

Αντιθέτως θρέφονται από τον χρόνο. Και μεγαλώνουν. Αγγίζουν τα όρια του απίστευτου. Του απίθανου. Του εξωπραγματικού. Όπως έζησε και πέτυχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο κύριος Παύλος… Ο Παύλος. Ο σύζυγος, ο πατέρας, ο παππούς, ο επιχειρηματίας, ο πρόεδρος, ο άνθρωπος… Ο μύθος.

Τρία χρόνια. 1096 μέρες.

Κι όμως είναι ακόμη εδώ. Και θα είναι. Παντού. Πάντα. Για πάντα…

Όπως ακριβώς το λέει ο Δημήτρης…

«Ο Παύλος είναι το Α το Ω και όλα τα ενδιάμεσα. Τα πάντα».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved