Σάββας Πούμπουρας: Ταξίδι express στη Ρόδο με την κόρη του (pics)

Ο διάσημος μπαμπάς βρέθηκε στη Ρόδο με τη μικρή Κύνθια και την τράβηξε τις πιο απίθανες φωτογραφίες.

Σάββας Πούμπουρας: Ταξίδι express στη Ρόδο με την κόρη του (pics)

Στη Ρόδο βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Σάββας Πούμπουρας με την ενάμιση ετών Κύνθια.

Ο παρουσιαστής έχει συνηθίσει να ταξιδεύει μόνος με την κόρη του και στο παρελθόν ανεβάσει φωτογραφίες και από άλλες σύντομες εξορμήσεις τους, όπως αυτήν στην Θεσσαλονίκη που πήγαν αυθημερόν.

Ο διάσημος μπαμπάς, φαίνεται να έχει πάρει πλέον το κολάι και το απολαμβάνει πολύ. Και αυτή τη φορά, ανέβαζε φωτογραφίες καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο, αλλά και από το αεροπλάνο.

poumpouras 1

Στο αεροπλάνο με το νήπιο: Tips για γονείς

Το αεροπλάνο είναι ένα μεταφορικό μέσο που πολλοί γονείς προτιμούν λόγω των ευκολιών που προσφέρει.

Το ταξίδι, είτε διαρκέσει λίγη ώρα, είτε πολλή, καλό είναι να μην επηρεάσει το πρόγραμμα και τον ύπνο του παιδιού. Εάν για παράδειγμα η πτήση σας είναι τέτοια ώρα που συμπίπτει με τον ύπνο του νηπίου, προσπαθήστε να το κοιμίσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επίσης, για ένα νήπιο είναι δύσκολο να μείνει καθισμένο και ήσυχο στη θέση του για πολλή ώρα. Ακόμα και ένα ταξίδι μίας ή δύο ωρών μπορεί φαίνεται τεράστιο για ένα παιδί αυτής της ηλικίας για αυτό η απασχόλησή του είναι σημαντική. Οι ειδικοί προτείνουν να απασχολείτε το μικρό σας με μία νέα δραστηριότητα κάθε μισή ώρα. Στην αρχή μπορείτε να διαβάσετε ή να ξεφυλλίσετε κάποιο βιβλίο, έπειτα να του δώσετε να ζωγραφίσει ή να δει το αγαπημένο του παιδικό στο τάμπλετ (θα πρέπει να έχετε προνοήσει και να το έχετε κατεβάσει πριν το ταξίδι γιατί πάνω στο αεροπλάνο το κινητό ή το τάμπλετ αναγκαστικά είναι σε λειτουργία πτήσης).

Σάββας Πούμπουρας: Το φωτογραφικό άλμπουμ της εξόρμησής τους

Ο παρουσιαστής φωτογράφισε την κόρη του στο αεροπλάνο, στην παλιά όλη της Ρόδου, στη θάλασσα, πότε στο καρότσι και πότε όρθια, ενώ περπατούσε. Οι φωτογραφίες της είναι όλες απολαυστικές και μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς ρίχνοντας μία ματιά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved