Νίκη Κάρτσωνα: Χαλαρή βόλτα με τον γιο της, Φίλιππο

Η φωτογραφία και το σχόλιο που έκανε η γνωστή μαμά.

 

Νίκη Κάρτσωνα: Χαλαρή βόλτα με τον γιο της, Φίλιππο

Τα Σαββατοκύριακα οι περισσότεροι γονείς τα αφιερώνουν στα παιδιά τους. Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι λιγότερες, κι έτσι έχουν αρκετό χρόνο να τον περάσουν μαζί μαζί τους.

Το ίδιο ισχύει και για την Νίκη Κάρτσωνα. Απολαμβάνει τις Κυριακές με τον μοναχογιό της Φίλιππο, κάνοντας βόλτες.

«Να πηγαίνω βόλτα με τον Φίλιππο τις Κυριακές. Αυτό είναι ευτυχία», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας σε insta story τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

kartsona

Η Νίκη Κάρτσωνα δεν συνηθίζει να αναρτά συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά της.Παρότι είναι ενεργή στα social media αποφεύγει δημοσιεύεις που αφορούν στον σύζυγό της Νίκο Χατζή αλλά και στον γιο της Φίλιππο.

Έχει επιλέξει να κρατά το παιδί της αλλά και την προσωπική της ζωή προστατευμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει κάποιες εξαιρέσεις.


https://www.instagram.com/p/COpJc2-lQ9M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιλάει πάντα με τα πιο τρυφερά λόγια όταν αναφέρεται στον γιο της:

«Εσύ....
Εσύ και εσύ και όλα τα παιδιά του κόσμου που ήρθατε ως δάσκαλοι για να μας δείξετε τον δρόμο για το πως μπορούμε να εξελιχθούμε, πως μπορούμε να χαρούμε και κυρίως πως μπορούμε να δώσουμε απλόχερα αγάπη...», είχε σχολιάσει στη λεζάντα της φωτογραφίας που έδειχνε τον γιο της να παίζει μπάσκετ.

Ο Φίλιππος είναι 12 ετών και λατρεύει το μπάσκετ ( με πατέρα μπασκεμπολίστα είναι φυσικό) . Όσο σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει; Θα λέγαμε , εκ πρώτης όψεως στη μητέρα του.

Βλέποντας τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί , ποια είναι η δική σας γνώμη;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved