Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που την είδαμε να παίζει με την Μαρίνα

Μια μαμά που πέφτει, λερώνεται και τσαλακώνεται. Αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που την είδαμε να παίζει με την Μαρίνα

Μια μαμά πολλών ταχυτήτων η Ελένη Μενεγάκη, που παρά τα 51 της χρόνια, παίζει και τρέχει σαν κοριτσάκι για χάρη των παιδιών της.

Πριν από έξι χρόνια, η παρουσιάστρια έγινε για τέταρτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο την τρίτη της κόρη. Από εκείνη την στιγμή ήξερε πολύ καλά ότι θα έπρεπε να αφιερώσει όλο τον ελεύθερο χρόνο της σε εκείνη, όπως έκανε άλλωστε και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της Άγγελο, Βαλέρια και Λάουρα.

Μέχρι και σήμερα είναι γεμάτη ενέργεια και φροντίζει να περνά ουσιαστικό χρόνο με το Μαρινάκι της. Παίζει μαζί της...


https://www.instagram.com/p/CKRRJgIFWLs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τρέχει...

πέφτει στα πατώματα...


https://www.instagram.com/p/CPxWxMiDvad/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

την αφήνει να φοράει της γόβες της...


https://www.instagram.com/p/CGo1pGkpkWB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

και μαγειρεύει μαζί της.


https://www.instagram.com/p/CIsnd0kFdfo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά

Η Ελένη Μενεγάκη, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά και γι' αυτό φροντίζει να μοιράζεται μαζί τους εμπειρίες, κάνοντας δραστηριότητες που αποτελούν πηγή ικανοποίησης για εκείνα και συμβάλλουν στην εξέλιξή τους και στην γνωσιολογική, ψυχοκινητική και συναισθηματική τους ανάπτυξη.

Μπορεί στο παρελθόν για την ίδια να ήταν δύσκολο να αφιερώσει εξίσου χρόνο στα παιδιά της, όμως τώρα που ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια μεγάλωσαν πολύ, βρίσκει χρόνο για τη μικρή μιας και έχει άλλη ηλικία, άλλη προσωπικότητα και άλλες ανάγκες απ' ότι τα άλλα τρία μεγαλύτερα παιδιά της.

Τα παιδιά μας είναι μικρά μόνο μια φορά

Τα παιδιά είναι μικρά μόνο μια φορά και μπορεί να είναι για πάντα τα παιδιά μας, όμως μικρά δεν θα είναι για πολύ, γι' αυτό και πρέπει να περνούμε σαν γονείς αρκετό χρόνο μαζί τους. Σε αυτή τη μικρή και τρυφερή ηλικία μπορούμε να τα βοηθήσουμε να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους και την προσωπικότητά τους γι' αυτό και είμαστε απαραίτητοι στη ζωή τους και την καθημερινότητά τους.

Τα παιδιά χρειάζονται την αγκαλιά μας, τη στοργή μας και τη φυσική μας παρουσία. Γι' αυτό παίξτε μαζί τους, μαγειρέψτε μαζί τους, ταξιδέψτε, κάντε βόλτες, τρέξτε μαζί στην παραλία, γελάστε και δηλώστε παρόντες στις μεγάλες και τις μικρές στιγμές τους. Αυτό κάνει και η Ελένη Μενεγάκη όλο αυτό το διάστημα και το δείχνει μέσα από τις φωτογραφίες της.

Δείτε όλα όσα κάνει με την μικρή Μαρίνα -εντός και εκτός σπιτιού- στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved