Μαρία Ηλιάκη:Οι πρώτες μέρες με τη νεογέννητη κόρη της στο σπίτι (pics+vid)

Δύο εβδομάδες μαμά και νιώθει υπέροχα!

Μαρία Ηλιάκη:Οι πρώτες μέρες με τη νεογέννητη κόρη της στο σπίτι (pics+vid)

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και λίγες ημέρες ανήκει πια στο κλαμπ των διάσημων Ελληνίδων μαμάδων. Στις αρχές Ιουνίου έφερε στον κόσμο τη μικρή της πριγκίπισσα και η καθημερινότητά της άλλαξε.

Πλέον ξυπνάει τα βράδια, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τον θηλασμό, ο κόσμος της περιστρέφεται γύρω από πάνες, μπιμπερό και φυσικά πρωτόγνωρα συναισθήματα και μια έκρηξη αγάπης που ακόμη είναι δύσκολο να περιγράψει.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στις 14 Φεβρουαρίου η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος για πρώτη φορά, μέσα από μια καλλιτεχνική και ασπρόμαυρη φωτογραφία.

"Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστώ» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...", σχολίασε και αμέσως τα σχόλια από γνωστούς και αγνώστους φίλους έπεσαν βροχή.

Όλα όσα έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Μαρία Ηλιάκη πρόσεχε -όσο μπορούσε- τη διατροφή της, ετοίμαζε το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο, ενώ δεν παρέλειπε να δίνει συμβουλές στις διαδικτυακές της φίλες και μέλλουσες μαμάδες για τη φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος τους καθώς και κάποια στιλιστικά μυστικά για το ντύσιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Να σας θυμίσουμε τις φούστες που τη βόλεψαν;

Μεταξύ άλλων όμως, η Μαρία Ηλιάκη, λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της, αποκάλυψε ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά από έντονες αναγούλες και ναυτίες.



Ο προγραμματισμένος τοκετός στο μαιευτήριο όπου εργάζεται ο σύντροφός της

Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με καισαρική τομή και με προγραμματισμένο τοκετό στην κλινική όπου εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης στη Ζυρίχη και μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι το βάρος της μικρούλας. Η μπέμπα γεννήθηκε 3 κιλά και 500 γραμμάρια.

Μέσα από το μαιευτήριο και μερικές μέρες μετά την καισαρική τομή, με μια σειρά από Insta stories μίλησε σαν μάνα πια και ευχαρίστησε τους φίλους της για τα μηνύματά τους: «Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης. Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, δεν, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ε τρελή. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη - Δυο βδομάδες μαμά

Η χαρούμενη μαμά δεν κάνει αρκετές αναρτήσεις με το μωρό. Απολαμβάνει στο έπακρο τη νέα της καθημερινότητα και κρατά για τον εαυτό της όλες αυτές τις πρώτες και πρωτόγνωρες στιγμές. Ίσως αργότερα και όταν η ίδια νιώσει πιο άνετη με τον νέο της αυτό ρόλο, μας γνωρίσει καλύτερα τη μικρούλα της και ίσως μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη γέννησή της.

Προς το παρόν αφού συνήθισε λίγο την νέα της πραγματικότητα, στο τέλος της δεύτερης αυτής εβδομάδας, κατάφερε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της. Έφτιαξε τα μαλλιά της, έβαψε τα νύχια της και αποκάλυψε ότι τρέφεται σωστά και υγιεινά μιας και θηλάζει το μικράκι της.

Η πρώτη ανάρτηση με την κόρη της

"...όπου και να με πάει η ζωή...σ’αυτό το δωμάτιο σε αυτή την πολη της Ελβετίας θα έχω αφήσει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου❤️αφού εκεί ήρθε στο κόσμο η κόρη μας...σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ?", με αυτό το σχόλιο και μια φωτογραφία που τη δείχνει το δωμάτιο όπου γέννησε, μας έδειξε για πρώτη φορά τη μικρούλα της και ευχαρίστησε τους πάντες για τις όμορφες ευχές που έχει δεχτεί.

Δείτε όλες τις αναρτήσεις που έχει κάνει από τη μέρα που γέννησε μέχρι σήμερα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved