Νικολέττα Ράλλη: Kάνει beauté παρέα με την ενός έτους κόρη της (pics)

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Νικολέττα Ράλλη: Kάνει beauté παρέα με την ενός έτους κόρη της (pics)

Στις 11 Ιουνίου, η μικρή Σοφία θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια και η Νικολέττα Ράλλη έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Μαμά και κόρη επισκέφτηκαν παρέα ένα κέντρο αισθητικής και η παρουσιάστρια και blogger ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία εν ώρα πεντικιούρ, με το εξής σχόλιο:

"Ετοιμασίες για τα γενέθλια μας♥️ #motheranddaughter #love"

nikoletta ralli 8

Το κοριτσάκι κάθεται αναπαυτικά δίπλα στη μαμά του και η Νικολέττα Ράλλη δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια της.

Το τελευταίο διάστημα η διάσημη μαμά αναρτά ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες με την κορούλα της. Η μικρή Σοφία έχει πλέον μάθει να στέκεται μόνη της, προετοιμάζεται για να κάνει τα πρώτα της βήματα και είναι σε μία ηλικία που θέλει να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω της.

Η ανάπτυξη των παιδιών ενός έτους

Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία μπορούν πλέον να στέκονται όρθια και σιγά-σιγά δοκιμάζουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Οι κινήσεις των χεριών τους αρχίζουν να γίνονται πιο συντονισμένες και η αντίληψη και η κινητική τους δράση γίνονται πιο διερευνητικές.

Όσον αφορά την ομιλία, ο λόγος του παιδιού είναι μονολεκτικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει τη γλώσσα των άλλων. Μάλιστα, αποδεδειγμένα τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία κατανοούν πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε και αυτό είναι εμφανές και από την δυνατότητά του να ανταποκρίνεται σε οδηγίες, απλές, αλλά και πιο περίπλοκες.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ενός έτους Σοφιας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved