Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακή απόδραση στο Αγκίστρι

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε με την οικογένειά της στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακή απόδραση στο Αγκίστρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι αποδράσεις στα νησιά ξεκίνησαν.

Οι περισσότεροι επιλέγουν κοντινούς προορισμούς ειδικά τα Σαββατοκύριακα με τα νησιά του Αργοσαρωνικού να έχουν την τιμητική τους.

Το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Αγκίστρι. Η όμορφη ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία, μετά και το τέλος του Your Face Sounds Familiar, να πάει με την οικογένειά της στο όμορφο νησάκι και να περάσει χαλαρές στιγμές.

O Κίμωνας με τον Μάξιμο όπως ήταν φυσικό, ήταν συνεχώς στη θάλασσα απολαμβάνοντας μέχρι και το ηλιοβασίλεμα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο της single με τίτλο " Σκλάβα", λατρεύει τη θάλασσα και όποτε οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν - και φυσικά μέχρι να φύγει για διακοπές - πηγαίνει με τους γιους της σε κοντινές παραλίες της Αττικής.

Κρατήστε τα παιδιά ασφαλή κάτω από τον ήλιο

Αν έχετε μικρά παιδιά μην ξεχνάτε όταν πάτε στη θάλασσα:

  • Ο ήλιος θα πρέπει να αποφεύγεται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Προσπαθήστε να μείνετε σε σκιερό σημείο αυτές τις ώρες.
  • Πρέπει να ανανεώνετε τακτικά το αντηλιακό στα παιδιά σας. Μην ξεχνάτε να βάλετε αρκετό αντηλιακό στα γόνατα, τους ώμους και το κουτεπιέ.
  • Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να πίνουν νερό και χυμούς κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.
  • Μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν στην άμμο χωρίς να φορούν το καπέλο τους. Αν κατά τις μεσημεριανές ώρες γκρινιάζουν και δεν θέλουν να μείνουν στη σκιά τότε απλά φορέστε τους ένα λευκό μπλουζάκι για να προστατέψετε την πλάτη και τους ώμους και τέλος φορέστε τους αντηλιακό στο πρόσωπο, τα πόδια και τα χέρια.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας των παιδιών της και μάλιστα στο Αγκίστρι οι γιοι της απόλαυσαν το παιχνίδι στη θάλασσα, όταν πια ο ήλιος είχε δύσει. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved