Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει τον καινούριο «φίλο» των παιδιών της

Απαθανάτισε τη στιγμή και τη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει τον καινούριο «φίλο» των παιδιών της

Ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές διακοπές η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιεύσει αρκετές throwback φωτογραφίες από την Πάρο, το αγαπημένο της νησί όπου περνά κάθε χρόνο με την οικογένειά της τις διακοπές της.

«Τι κι αν περιμένουμε λασποβροχές...η καρδιά είναι σε καλοκαιρινό mood!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε χθες.


https://www.instagram.com/p/CP1A4D5j5yR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μέχρι όμως να ρίξει αυλαία η εκπομπή «Happy Day» και να τελειώσουν οι κόρες της το σχολείο, το καθημερινό της πρόγραμμα συνεχίζεται: τηλεόραση το πρωί και στη συνέχεια με τα παιδιά στο σπίτι.

Η όμορφη παρουσιάστρια αφιερώνει χρόνο για παιχνίδι με τις κόρες και τον γιο της, που ως μικρότερος έχει ανάγκη λίγο περισσότερο την φροντίδα και την προσοχή της μαμάς του.

Χρόνος με τα παιδιά

Ο χρόνος που περνάει το παιδί με τους γονείς του ή τους κύριους φροντιστές του είναι καθοριστικός για την μετέπειτα ανάπτυξή του συναισθηματική και νοημοσύνης.

Πολλές έρευνες μαρτυρούν τον καίριο ρόλο που έχουν οι γονείς στην ανάπτυξη του παιδιού, πολύ περισσότερο από τους δασκάλους και το σχολείο. Μέχρι την ηλικία των 6 το παιδί δημιουργεί όλες τις βάσεις για την ανάπτυξή του και την εξέλιξή του.

Γι΄αυτό είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο στο παιδί. Μην δίνετε απλά ένα παιχνίδι ενώ εσείς μιλάτε στο τηλέφωνο. Παίξτε μαζί του, μπείτε στον κόσμο της φαντασίας του (κάτι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξή του αργότερα). Παίξτε παιχνίδια ρόλων και έτσι μάθετέ του παράλληλα κάποια πράγματα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις μαμάδες που παίζουν με τα παιδιά τους. Χθες μάλιστα εκεί που χαλάρωναν δέχτηκαν την …επίσκεψη ενός καινούριου φίλου, και δεν έχασε την ευκαιρία, απαθανάτισε τη στιγμή.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την φωτογραφία που δημοσίευσε σε insta story καθώς και αρκετές με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved